Referat: Lunds BK - Falkenbergs FF
U19-FFF 0-4 (0-1)
2017-10-16 10:09, U19
En match med 2 ansikten slutade i förlust.

Avslutning mot Falkenbergs FF som i förra matchen slog GAIS 6-2. Vi hade idag inga utespelare från A eller 01or pga As match mot Berga och U16s semi mot Djurgården. En bra chans att testa lite 00or inför nästa säsong.

Pigg start av LBK och första halvlek är mer eller mindre spel mot ett mål där vi skapar hur mycket chanser som helst. Avslut 1m från mål rakt på målvakt, snett inåt bakåt men över o sen missar deras mv en utspark och bollen går rakt till oss. 3 gula har öppet mål men väljer passning till planhalvans enda FFFare. Lägg därtill två frilägen och möjlighet till ytterligare 4 där djupledaren alla gånger blev 2m för lång. Det skapas chans på chans på chans men det kändes som vi kunde spela 1 vecka och ändå inte göra mål.

Istället får FFF inkast, vi hämtar bollen åt dem o vips kastar de bakom oss i luckan som skapades, inspel o mål. 0-1 i paus.

Andra inleds omgående med friläge men så snubblar vi i sista mottagningen. I anfallet efter en hörna och 0-2.

Vi fick sen rött kort och sista 30 behöver vi inte kommentera då luften går ur LBK och FFF vinner 4-0.

En match där vi skulle lett med 4 bollar i paus slutar 0-4. Som FFFs tränare sa, känns som denna match sammanfattar er säsong där bollen inte riktigt vill in och motståndaren gör mål på varje chans istället. Så var det. Vi passar på att gratulera FFF till en bra säsong och till segern.