Referat: Lunds BK - Eskilsminne IF
Lunds BK - Eskilsminne IF 3 - 0
2019-04-22 14:55, U19
I tredje omgången mötte vi Eskilsminne hemma. Vi ville ta revansch på en mindre bra prestation förra helgen.

Pigg start och helt annan energi idag än förra matchen. 1-0 på friläge efter drygt 5 min följdes upp av ett bortdömt mål kort därefter. Eskils hade en bra chans på en lobb som vår målvakt tippar över målet.

I slutet av halveken kommer ett flertal helgalna satsningar där speciellt en var ett solklart rött kort (liknade mycket satsningen i Bjärred där de fick rött och det borde det blivit även idag). Smått otroligt att gästerna enbart hade 4 gula i första och fick fortsätta vara 11 man på plan. Med boll var Eskils duktiga men de farliga satsningarna förtog mycket av deras prestation. 1-0 i paus.

Vi är stabila och när 2-0 kommer efter ett trippelläge är matchen avgjord. På slutet kan vi kosta på oss att missa en del innan vi sätter ett propagandaspelmål i öppet mål. Eskils lugnade sig i andra och då är de ett bra lag med trevlig fotboll.

Matchen slutar 3-0 och en bra seger mot ett för dagen duktigt Eskils. Matchen skulle dock varit avgjord i paus om åtminstone någon av satsningarna renderat i befogad utvisning. Nåja vi klarar oss undan skador och 3p bärgas efter en mycket bättre prestation än sist och vi är nöjda med dagen.

I nästa omgång väntar IFK Hässleholm borta.