U19
Referat: Eskilsminne IF - Lunds BK
Eskilsminne IF - Lunds BK 5-1
2019-08-11 16:48, U19
Ja, vad ska man skriva efter en sådan match? Svag första halvtimme där det mest blev offside. När motståndarna sen fick en man utvisad tog vi över totalt. Kvittering och bud på mycket mer. 1-1 i paus.

Första kvarten av andra var en kavalkad av missade frilägen och dominansen var total. Två misstag senare stod det 3-1 och vi föll ihop som ett korthus.

Visst fick vi två mål tveksamt bortdömda för offside och två uteblivna straffar men Eskilsminne IF var mer fokuserade och bättre i de avgörande momenten denna dag. Att vi förlorade andra halvlek med 0-4 med en man mer på planen säger väl det mesta. Vi bryter ihop och kommer igen.