Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919

Lunds BK
2 - 0
IF Lödde
Lunds BK2 - 0IF Lödde

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 05 april, 19:00
Plats:Klostergårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 000443005
Samling:17:30
U19
Referat: Lunds BK - IF Lödde
Lunds BK - IF Lödde 2-0 (0-0)
2019-04-05 22:08, U19
Då var det äntligen dags för premiär och för motståndet stod IF Lödde, ett lag vi mött några gånger under försäsongen.

Det var lite premiärnerver och lite enkla misstag, framförallt i avgörande moment. Trots det var det nära ett par gånger, inte minst i ett friläge där avslutet gick tätt utanför. 0 - 0 i paus och total dominans av oss.

I andra försökte vi men IF Lödde slog förtjänstfullt ifrån sig och satsade enbart på kontringar och fasta situationer. Vid ett tillfälle var de riktigt nära men fick inte träff.

Vi hade två chanser där vi måste göra mål men det ville sig inte. Istället tappade vi plötsligt boll på mittplan och rev ner en Lödde-spelare. Gult kort och där hade vi nog lite flyt (i en match där inget annat riktigt studsade vår väg).

Skam den som ger sig. Mot slutet fick vi till en strålande kontring och äntligen kom det förlösande målet. Kort därefter satte vi snyggt tvåan och luften gick ur ett tappert kämpande IF Lödde. I slutet var det nära gång på gång och vi fick även ett mål lite märkligt bortdömt för offside.

Matchen slutade 2 - 0 och känslan var att vi pustade ut. Vi var tämligen dominanta och segern var väldigt rättvist - men när målen dröjer blir det nervöst. Vi fick verkligen jobba för våra 3 poäng men nu är premiären avklarad och det var skönt att starta med en vinst.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier