U19
Referat: Lunds BK - IFK Hässleholm
Lunds BK - IFK Hässleholm 7-2
2019-08-18 16:29, U19
Tredje matchen på en vecka och tanken var att U19 skulle studsa tillbaka efter de senaste två förlusterna. Vi möblerade om i laget lite och det tog lite tid för spelarna att hitta rätt med nya lagkamrater bredvid sig. Matchen mot IFK Hässleholm i våras vann vi med 1-0 och motståndarna kom till spel med 4-0 i ryggen mot LB07. Således förväntade vi oss en tuff match.

Vi körde igång direkt från start och IFK Hässleholms målvakt fick omgående göra en kanonräddning till hörna som Casper Burehed sedan slog direkt i mål. Kort därefter kom både 2-0, 3-0 och 4-0 och matchen punkterades tidigt. Resultatet stod sig till paus och vi hade full kontroll på tillställningen.

Andra halvlek inleddes svagt och gästerna fick lite väl enkelt spela sig fram till klara målchanser. På en av dessa kom även en reducering.

Nåja, det blev aldrig spännande utan Lunds BK gick upp till 7-1 innan gästerna tilläts reducera till 7-2 precis i slutet av matchen.

7-2 var en stabil och skön seger och det var gott att omgående hitta tillbaka till vinnarspåret efter förlusten senast mot Eskilsminne IF. Vi är nu fem poäng före Falkenbergs FF som har en match mindre spelad. Sex matcher kvar att spela och nu väntar vila fram till fredag då Kristianstad FC gästar Kg.