Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919

Lunds BK
3 - 2
Landskrona BoIS
Lunds BK3 - 2Landskrona BoIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 maj, 13:00
Plats:Klostergårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 000443039
Samling:11:30
U19
Referat: Lunds BK - Landskrona BoIS
Lunds BK - Landskrona BoIS 3 - 2
2019-05-19 15:40, U19
På söndagen var det dags att möta Landskrona BoIS. BoIS som förlorat mot Varbergs BoIS FC och Falkenbergs FF och var piskade att vinna för att haka på toppen.

Det märktes att gästerna var taggade på uppgiften att både att spräcka vår poängtapps- och målnolla.

De tog tidigt ledningen där vi var lite tama och deras avslut ändrade riktning på en back och ställde Simon Kristiansson i målet.

Vi spelade upp oss och kunde kvittera i öppet mål efter ett fint inspel. I halvlekens slutsekunder fick vi till ett fint inlägg som nickades in i bortre. 2 - 1 och Lunds BK hade vänt.

Andra halvlek var en uppvisning av lägen att inte döda matchen. Redan i upptakten hade vi många chanser att göra 3 - 1. När BoIS sedan fick en utvisning kunde vi sätta trean och matchen kändes avgjord. Vi får dock inte missa så många numerära överlägen som vi gjorde och BoIS kunde istället reducera till 3 - 2 och skapa ny spänning i matchen. Starkt med en man mindre men samtidigt var det många situationer där vi inte tog bra beslut.

Matchen slutade 3 - 2. Det blev onödigt spännande och vi borde ha avgjort matchen mycket tidigare. Vi tog ändå vår sjunde raka seger i serien. 

Nu väntar Varbergs BoIS FC och Falkenbergs FF och tuffare uppgifter än den idag.

<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier