Referat: Landskrona BoIS - Lunds BK
Landskrona BoIS-Lunds BK 2-1
2019-09-08 20:37, U19
Bortamatch mot BoIS och tuffa förutsättningar. BoIS var rejält förstärkt med spelare från sin A-trupp och vi fick ihop två avbytare till sist då en del varit sjuka i veckan.

Bra start och vi kunde ta ledningen med 1-0 efter ett mönsteranfall. Det var även nära 2-0 vid ett par tillfällen, bland annat en gång där vi borde lobbat över en felplacerad målvakt.

Istället kvitterade BoIS till 1-1 på ett fint inspel - men det skulle väl ha varit frispark i momentet innan?

BoIS tog över andra delen av halvleken utan att skapa de riktigt vassa chanserna och det stod 1-1 i paus.

Även första delen av andra halvleken gjorde vi bra och fick kontroll på matchen igen men nu var det vi som har svårt att skapa chanser. Bästa chansen kom med några minuter kvar efter en frispark vid halvcirkeln, men situationen slarvades bort. Istället kom 2-1 till BoIS efter att vi tappat bollen på kanten och motståndarna kontrat. Snygg räddning men de satte returen och vann matchen.

Nya tag hemma nästa helg mot Varbergs BoIS FC. Det återstår fyra matcher att spela och i och med vår förlust gick Falkenbergs FF upp som ny serieledare.