U19
Referat: Lunds BK - IF Limhamn Bunkeflo
Lunds BK - IF Limhamn Bunkeflo 1-1 (0-1)
2019-09-29 15:44, U19
Sömnig första halvlek där det inte hände så mycket mer än att gästerna stack emellan och distinkt satte 0-1. Bakåt var det okej där vi mest ställde LB07 offside hela tiden men framåt var vi för hafsiga med dåliga passningar/beslut. 0-1 i paus efter en halvlek som hade mycket mer att önska.

Andra halvlek var däremot jättebra från oss. Det var spel mot ett mål och länge sedan vi var så dominerande på denna nivå.

Vi kvitterade rättvist till 1-1 och hade tiotalet chanser att vinna matchen. Symptomatiskt var att vi i slutsekunden fintade bort hela LB07 med en skottfint för att sen lägga bollen i stolpen istället för i det öppna målet.

En halvlek som borde slutat 6-0 slutade 1-1 och därmed delad pott.

Vi förlorade matchen i första halvlek och i andra var grabbarna fullständigt överlägsna både taktiskt, tekniskt och mentalt och skall ha mycket beröm. Bakåt klockrent där vi hade bra linje matchen igenom och framåt kom vi igenom gång på gång. Vi tar med oss prestationen men får förbättra effektiviteten för idag borde vi ha vunnit stort.

Positivt var även att Oscar Kaspersson från U17 fick debutera i tävlingssammanhang och gjorde det förtjänstfullt. Även Pontus Sörem från U17 gjorde en stabil insats i målet och Mardin Cormusai levererade en avgörande assist. Kul att se våra yngre grabbar ta för sig och såklart ett viktigt led i utbildningen de får testa på hetluften i U19.

Avslutningsvis tack till domarteamet som ute på planen gjorde en mer eller mindre felfri insats och roligt med vakna assisterande som fångade offsiderna gång på gång.

Vi vill även passa på att önska serievinnande Falkenbergs FF med sina sympatiska ledare ett stort lycka till i kvalet.