Aktivitetsinfo: Samling 09:30 vid Folkes biluthyrning i Lund.
-Efter matchen åker vi direkt hem och middag sker hemma.
U19
Referat: Varbergs BoIS FC - Lunds BK
Varbergs BoIS FC - Lunds BK 0-2
2019-05-26 16:18, U19
På söndagen åkte U19 till Påskbergsvallen för match mot Varbergs BoIS FC, som bland annat slog Landskrona BoIS borta 4-2. Landskrona BoIS slog vi senast men vi ville prestera bättre idag då vi förväntade oss en riktigt svår match.

Hemmalaget började bäst under de första 5 - 7 minuterna och nickade utanför öppet mål. Därefter tog vi över och satte 1-0 efter ett ”misslyckat” skott som blev perfekt passning.

Därefter hade vi bra period där vi kontrollerade allt men fick inte in 2-0 och matchen levde.  På slutet av halvleken gick vi ner oss lite och det jämnade ut sig. 0-1 i paus.

I andra halvlek startade vi bra och det var nära 2-0 vid ett par tillfällen. Motståndarna spelade många långa bollar, fyllde på med mycket folk och skapade situationer på det sättet.

I slutet är kom vi fria och blev neddragna. Rött kort och den efterföljande frisparken sätter vi. 2-0 på matchens sista spark - en ny nolla bakåt och tre sköna poäng in på kontot.

På det hela en fin bortamatch där vi kontrollerade matchen och fick en rättvis seger. Starkt också att vi redde ut flera sjukanmälningar på matchdagen. U19 visade upp en fin bredd av duktiga spelare.

Ny match redan på onsdag då serieledande Falkenbergs FF gästar KG.