SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Dalby GIF/Genarps IF
0 - 3
Lunds BK
Dalby GIF/Genarps IF0 - 3Lunds BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 23 augusti, 16:00
Plats:Ekevallen, Genarp A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130332059
Samling:14:00
Aktivitetsinfo: Dags för bortamatch! Vi samlas i god tid, där vi åker gemensamt!
Ta alltid med ID för säkerhets skull.

Nu kör vi, tagga som aldrig förr!
Svårspelad match
2020-08-24 09:29
Då var det dags igen, bortamatch mot Dalby/Genarp. En svår bortamatch mot ett bra motstånd, vilket vi var väl förberedda på och hade pratat om innan. Vi möts av en tung gräsmatta med en hel del vatten i, vilket också påverkar spelarna.
Vi startar högt i banan med bra tempo, där vi tar kampen och står upp på ett bra sätt! Vi lyckas straffa motståndet så som vi vill och pratat om innan match och leder rättvist med 2-0 efter 30 minuter. Med mål från båda våra forwards, vilket är viktigt i såväl det korta perspektivet som det långa! I halvtid har vi 2-0 och gå på, vilket vi såklart är nöjda med men där vi absolut inte får slappna av. Vi blir i 2:a halvlek till en början ordentligt tillbakatryckta men lyckas hålla tätt, där Nelly återigen toppresterar och stundtals räddar oss. Vi lyckas höja oss trots att många är låga på energi, där återigen vår höga lagmoral kommer in och gör sitt. 3-0 kommer som ett resultat av detta, på en omställning där Blixt hittar målet med ett avslut utifrån.
Mycket bra kamp och lagmoral, det är starkt att kunna och orka ta 3 poäng oavsett förutsättningar. Vi maler på och slutar inte ta jobbet, likt en skördetröska...

Nu väntar en ny träningsvecka med 2 matcher, U laget på Fredag och A laget på söndag. Fortsatt hårt arbete med en match i taget, ödmjukhet och respekt för det som har varit och det som komma skall!

Toppen tjejer, vi är stolta över er alla!

/Micke

 

<< Tillbaka