SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Lunds BK
6 - 1
Svenstorps IF
Lunds BK6 - 1Svenstorps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 16:00
Plats:Klostergårdens IP
Tävling:
Matchnummer: 130332062
Samling:14:15
Aktivitetsinfo: Äntligen hemmamatch!
Viktig match TAGGA!!!
3 poäng i hemmaborgen!
2020-08-31 14:14
Då var det dags för hemmamatch igen! Denna gång väntade vi oss en matchbild med stort bollinnehav  och mycket spel mot sista tredje. Inte alltid så lätt att föra matcher och försöka sätta upp ett högt tempo med tydlighet och struktur. Vi möter ett motstånd som slår ifrån sig och är tighta framför eget straffområde, med i stort sätt alla spelare på försvarssida. Men vi gör det vi ska och trycker på framåt med 4-0 i halvtid, där våra forwards återigen skördar framgång! Det är sen svårt att gå ut i andra halvlek med en så stor överlägsenhet i såväl mål som bollinnehav, där vi slappnar av lite men spelar av matchen på ett mycket bra sätt. Slutsiffrorna stannar på 6-1 men där finns mer att hämta ut, mycket mer.
Extra kul idag är att Louise är åter på banan och står för 2 fina mål och många skapade målchanser, ett konstant orosmoment för motståndarna. Torsten har kommit igång och är nu uppe i 4 mål, 3 idag och det är viktigt för framtiden! Blixten hakar på och även hon nätar!
Bra jobb och fin kamp idag, moralen är med oss och det kommer bli avgörande framöver!

Ny träningsvecka med match mot Höllviken borta nästkommande söndag!

Toppen, tack tjejer!

/Micke
 

<< Tillbaka