SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam
Vittskövle IF
2 - 1
Lunds BK
Vittskövle IF2 - 1Lunds BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 september, 13:00
Plats:Möllekullen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130343085
Samling:10:45
Aktivitetsinfo: Vi åker gemensamt från klubben! Tagga! Viktigt att vi tar kampen!
Referat: Vittskövle IF - Lunds BK
Match med annat fokus än resultat
2019-09-28 19:02
Dagens match var inte kopplad till något behov av att göra resultat, detta utifrån att serien redan är avgjord för vår del. Vi går in i dagens kamp med en avslappnad känsla! Matchen utvecklas tyvärr till ett smärre slagfält, där oron över skador på våra spelare präglar känslan runt matchen. Vi spelar av matchen på ett bra sätt, där vi har fokus på att komma av planen med våra spelare intakta och hela. Nu har vi gjort detta och visar att vi står upp för varandra och klubben! 
Glädjeämne idag är att 6st f16 spelare är med i matchtruppen, där alla 6 var på plan samtidigt under delar av matchen. Mycket positivt med hungriga spelare underifrån, tyder på en bra bredd och en fin framtid för oss i Lunds BK! Bra jobbat tjejer, ni gjorde det kanon bra!
Nu har vi en match kvar, nästa söndag mot Hörby hemma. Då ska vi avrunda ett fantastiskt 2019, där vi avslutar som segrare i div4 östra! En bra träningsvecka nu och vi är rejält taggade till avslutningen!
Bra jobbat idag tjejer, där vi på ett bra sätt visar att vi är ett lag som står upp för varandra! Tack!

/Micke 
 

<< Tillbaka