P15 (Födda 04)

P04 tog guld i Team Sportia cup!
2019-08-11 11:52
Noah, med fokus och driv mot guldet!
Lunds BK P04 stod för en fin prestation i Ystad. Med 2 lag på plats lyckas vi som gruppettor ta oss vidare med båda lagen till A-slutspel. Ena laget åker på en uddamålsförlust (2-3) mot Trelleborgs FF. Det andra laget går hela vägen till final.

Efter en tempofattig historia där vi har en del spelare slitna och skadade är vi ändå det lag som är närmast vinsten via skott i ribban och 4-5 hundraprocentiga lägen. Tröttheten och oskärpan är påtaglig. Det hela går till straffar där vi dock vinner.

Vi tar med oss det faktum att vi fått lufta många spelare och fått ett genrep inför stundande seriepremiär.

(Gå gärna in i bildgalleriet och ta del av de fantastiska fotona som Anki Thorell tagit under dagen!)