P16 (Födda 04)

Provträning Lunds BK P04 - U17
2020-10-24 09:48
Glädje, respekt och fokus, vårt motto som funnits med sedan unga år lägger grunden för vårt framgångsrika LAG!
Vi får många frågor från killar som vill spela i vårt lag, laget som nu blir Lunds BK U17. Vi lider ingen brist på spelare, därför vill vi informera!

Är du seriös och vill något med din fotboll, vill spela i ett ambitiöst och hårt arbetande lag som tillhör topp 10 i Sverige? Är svaret ja så kontakta huvudtränare Martin Kindberg på martin.kindberg@hotmail.com (070-8477556) eller assisterande tränare Fredrik Ingvarsson fredrikingvarsson@live.se (0706-311708).

Till följd av restriktionerna kring Corona så har vi fått skjuta fram startdatumet för provträningen. Nytt datum förväntas bli strax efter 13 december. Håll ögonen öppna, exakt datum kommer så fort vi vet!

MVH
Tränarstaben Lunds BK P04