Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P11 (Födda 07)
Cafétjänst 2018
2017-12-15 18:45
Som ni alla säkert känner till vid det här laget är cafét viktigt för att klubben ska få ekonomin att gå ihop. Arbetet i cafét är inte betungande. Man säljer lite korv, dricka och glass till en billig peng samtidigt som man ser till att det i kalla tider finns ett ställe att värma sig i. Ibland får man hjälpa till med att hitta rätt storlek på ett par LBK shorts och en annan gång hjälper man lagen att hitta omklädningsrum. Det är kort sagt riktigt trevligt.

Som förberedelse för nästa år finns schemat redan klart för vår åldersgrupp.

För 2018 har vi tilldelats fyra tillfällen: Veckorna 05, 17, 33, 41. 

Den första och sista veckan räknar vi med att vi inte behöver bemanna fullt ut. De två i mitten är det sannolikt lite mer tryck i kiosken och då behöver i princip en förälder från alla barn ställa upp. Om man inte kan en av veckorna räknar vi med att man tar ett större ansvar för de andra veckorna.

Varje pass är ca 2-3 timmar och delar vi jämnt på detta så bör det räcka med tre pass var, så totalt handlar det om ca 6-9 timmar på ett år. När vi skickar ut anmälningsmailen anmäler ni er som vanligt via Doodle som finns som app både för Android och frukt-telefoner.

Fundera lite på hur ert schema ser ut för året om ni redan vet och anmäl er gärna i tid när vi skickar ut anmälningsmailen. Efter tre pass kan ni känna att nu har ni gjort ert för i år om ni inte tycker det är så roligt att ni vill ta fler pass, det hindrar vi er inte ifrån. Nu har ni informationen här så det inte kommer som en överraskning.

Med bästa hälsningar 
Mattias för Lunds BK P07Nyhetsarkiv
Cafétjänst 20182017-12-15 18:45
LBK Shopen2016-02-04 11:38
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier