P11 (Födda 07)
Cafétjänst pass nummer 2 av 4 i vecka 17
2018-04-11 17:57
Hej,

Efter en fantastisk volontärinsats under cuphelgen 7-8 April är det dags att avverka vårt andra cafépass, sedan väntar lite välförtjänt vila.

Med lite vårväder så hoppas vi att glassen och kexchokladen som blev över från cupen går åt,
SÄLJ SÄLJ :)

Vi har lagt upp ett schema där varje pass motsvarar en person och försökt se till att vi täcker de matcher som är uppsatta till helgen. Vi önskar att ni börjar med att fylla upp helgen, som är den viktiga, men kan ni inte så får ni så klart ta en vardagskväll.

Doodlen hittar ni HÄR

Doodle finns som app för Android telefoner HÄR!
och för iPhone HÄR!

Ni som vet med er att ni inte gjorde någon insats vecka 5 eller under cupen för den delen hoppas jag tar ett pass lite extra snabbt. Allt blir lättare om vi hjälps åt.

För mer info om cafepassen läs föregående nyhet. Hur det fungerar kan man läsa om HÄR!

Mer information om cupen kommer snart i en brevlåda nära er.

Mattias

Cafétjänst 20182017-12-15 18:45