P17 (Födda 06)
Ojämna prestationer för P15!
2021-06-13 21:04

P15 Skåne A: LBK-Olympic 3-2 (2-1)

Det är är en match vi kom fel in i trots vi hade 2-0 efter en kvart. Passningsspelet undermåligt och försvarsarbetet på fasta lika svagt som det var bra mot U16 i onsdags. 1-2 kommer från halvplan och framåt missas det en del.

Andra startar bättre men vips får de straff som Felix räddar. Vi gör 3-1 och bränner sen en del, bland annat ett friläge där vi skjuter i insidan stolpe. Mål där och det hade runnit iväg.

Grabbarna gjorde det svårt för sig o släppte in 3-2 på en boll undertecknad släppte blicken på då anfallet va över. Aldrig nära 3-3 men oj vad vi ställer till det för oss i denna match.

Stundtals bra, stundtals är vi små i vårt spel med lite "knattefotbollsbeslut".  Visst segern är hur rättvis som helst men vi måste ha mycket mer respekt för bollen på plan. Segern innebar vi vann den fiktiva vårserien Skåne A med 6/6 vinster och P15-1 har nu nio raka segrar om vi även räknar träningsmatcher. Serien avslutas på fredag mot duktiga FC Rosengård.

P15 SvA: LB07:2-LBK 3-2 (1-1)

Pigg start och 1-0 på vacker pass snett inåt bakåt där vi avslutar på ett. Det finns många lägen att utöka men motståndarna kommer i fart och kvitterar.

Andra inleds med mål 2-1 efter inspel o avslut från nära håll. Efter ett par märkliga situationer på slutet glider matchen oss ur händerna och vi förlorar 3-2. Stundtals är vi bra denna match - men i perioder saknar vi lite tanke i de beslut vi tar. Tycker även det var för ojämnt bland spelarna idag - vissa är jättenärvarande andra var inte riktigt där idag. Nya tag redan på onsdag mot Kvarnby.

P15 SvB: Flagg-LBK 2-5 (1-3)

Enligt rapport även här upp och ner men ändå odiskutabel seger och i perioder lite småtrevligt spel. Lite darrig start men laget växte efter hand!