U16 (Födda 03)

P13: Bjärreds IF - Lunds BK
2016-01-25 08:16
Så var det då dags att spela den först matchen mot BIF i vinter serien. Våra senaste möten har varit jämna och vi trodde väl att dagens match skulle bli detsamma. Men ack nej. Det skulle visa sig att detta skulle bli vår största förlust någonsin. När domaren blåser av matchen står det 13-1 till Bjärreds IF. Hur kunde detta hända?

Ja först och främst får vi berömma Bjärreds IF som spelade väldigt bra så det var ett riktigt tufft motstånd men förlusten berodde nog mer på vårt eget spel eller brist på spel rättare sagt. Direktiven i omklädningsrummet var tydliga men på planen var allt som bortblåst och vi klarade inte av att spela vårt tänkta spel. Naturligtvis beror det på BIF som är snabba i pressen och inte ger oss mycket tid. Men spelar vi som vi sagt vi så får vi mer tid.

Vi får väl se om det bara var en tillfällig svacka eller om vi kan lyfta vårt spel för redan om två veckor är det dags för returmöte på hemmaplan. Det ser vi fram emot.