SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
U16 (Födda 03)

P13: SoGK Charlo - Lunds BK (1-8)
2016-02-01 08:49
Så äntligen efter två inställda matcher blev det då match. Charlo är en liten förening och ett P13 lag som kämpar med att vara tillräckligt många för fortsatt spel. Vi kom igång bra och spelade fint enligt plan. De resulterade i 3 snabba mål och därefter kunde vi experimentera en del med laget. Vi fortsatte mala på och det var aldrig något snack om att vi skulle vinna matchen. Vi var helt enkelt bättre. En eloge till Charlo som trots allt kämpade på vilket gav resultat i ett fint mål. I slutet av första halvlek tappade vi spelet och vi glömde bort och bredda vilket gjorde spelet mer stäng och lite ruffigt tidvis. Samma tendenser såg vi i andra halvlek. 

Men det var många som var riktigt bra i denna match. Alex t.ex. som drog på sig målvaktströjan och gjorde det riktigt, riktigt bra. Även Wisam i sin mittbacksposition var lysande, men det fanns så klart fler som var riktigt bra.
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier