P15 (Födda 03)
P03 spelare förstärkte P02 med bravur
2016-03-13 08:51
Under lördagen deltog Leon och Altin i en match tillsammans med P02 mot IF Lödde i vintercupen. En viktig omgång eftersom det var en kvalspelsmatch om spel i A eller B slutspel. Lunds BK hade inför matchen förlorat samtliga matcher medan IF Lödde vunnit sin grupp med 5 segrar och 1 förlust. Tufft läge alltså.

Leon och Altin kom in i matchen efter ca 10 minuter spel och satte genast färg på matchen. Leon med sin teknik och energi och Altin med sina kloka ljupledslöpningar. Altin skapade ett flertal chanser under första halvlek och var ytterst nära att göra mål. Mål fick däremot Leon göra under andra halvlek då även han fick kliva upp och spela forward.  Leon var också nära att göra ett riktigt snyggt mål med en riktigt snygg cykelspark men målvakten var välplacerad och kunde plocka ner den bollen.

Bra jobbat av våra grabbar och det blev vinst med 4-0 tror jag.