Matchreferat : Torn - Lunds BK herr !
2018-02-19 09:36

Årets första lokala derby slutade i förlust med mål i slutskedet för hemmalaget 2-1 (1-0)

Vi var inte riktigt  med i både tanken samt kroppen  från början utan torn fick utdelning på sin aggressivitet/ presspel samt att vi slarvade både i vårt passningspel samt i våra värderingar när och var vi ska spela våra uppspel.

Efter den första kvarten tycker jag att vi kommer in i matchen bättre men har svårt att skapa de rejäla målchanserna ,vi måste hota mer i både löpningar och spelbarhet på större ytor för att kunna spela de spel vi vill.

Första halvlek har vi ett par chanser som kunde resulterat i mål , Jesper Möller har en bra chans med nick och Christoffer Levi har en bra frispark som målvakten räddar .

Vi pratade både om aggressivitet samt passningspel / värderingar i halvtid och vi startar den 2:a halvleken på ett bra sätt och vår utdelning kommer genom mål av Admir till 1-1 , vi har nu en väldigt bra period som med lite skärpa kunde gett oss 1-2  tänker då mest på vår omställning som ger oss 3 mot 1 försvarare i torn men skottet räddades av målvakten .

I slutskedet så får ändå hemmalaget in 2-1 efter tilltrasslad situation i vårt straffområde genom både slarv från oss samt en tuff satsning ( frispark) från deras sida gör att de får detta läge till 2-1.

Vi analyserar både bra/dåligt och jobbar vidare med försäsongen .

Med vänlig hälsning Stefan