BORTAMATCH FÖR LUNDS BK MOT SKÖVDE AIK
2018-04-21 01:01

Imorgon lördag 21/4 är det dags för 3:e omgången i seriespelet för LBK. Ännu en bortamatch väntar och det är alltså Skövde som står för motståndet. Avspark på Södermalms IP i Skövde kl 16.00.

UPPDATERAT LÖRDAG 21/4 KL 11.00 !!!

Det är ett LBK med gott självförtroende som åker till Skövde idag för match på bortaplan mot Skövde AIK. Skövde har ännu inte lyckats ta hem någon poäng i årets seriespel. Någon underskattning från LBK:s sida kommer det absolut inte att handla om då hemmalaget är ett bollskickligt och spelande lag.

Så här säger tränare Stefan inför matchen :

"Vi ser verkligen fram emot den här matchen och känner oss styrkta av segern mot Kristianstad i förra omgången. Vi åker till Skövde för att göra en lika helgjuten insats som förra helgen. Då har vi stora möjligheter att ta poängen med oss hem till Lund".

Det blir en del förändringar i dagens matchtrupp. Norrolah Amiri och Martin Johansson är tillbaka medan Emil Pedersen och Christoffer Levi är skadade.

MATCHTRUPP

Jakob Tånnander