SEGER I DM FÖR LUNDS BK MOT IK WORMO
2018-06-14 00:14

Det blev seger för LBK i onsdagskvällens DM-match mot Wormo på bortaplan. Slutresultat 2-0 för LBK efter mål av David Sax och Kristian Mjörman.

Så här säger tränare Stefan efter matchen :

"Det blev en tuff match idag mot Wormo som gjorde en bra match och stod emot länge och väl. Skönt att vi kunde avgöra under de sista 20 minuterna. Kul att se att både Gustav Hillstedt och Christoffer Levi var tillbaka i spel".

Hemmamålet vaktades av Bill Halvorsen som är en gammal bekant till LBK. Han var stabil på sitt sedvanliga sätt och gjorde en bra match.

Det var David Sax som spräckte nollan och inledde LBK:s målskytte efter passning från Admir. Det andra målet satte Kristian på straff efter att Andreas blivit ojuste behandlad av en hemmaförsvarare.

Viktigast idag var att ta sig till kvartsfinal i årets DM-slutspel eftersom det innebär att LBK är klara för kvalspelet i 2019 års upplaga av Svenska Cupen.

DAGENS STARTELVA

Gustav Hillstedt

André Strandberg

Måns Hofvander

David Sax

Engin Redjep

Norrolah Amiri

Admir Osmancevic

Kristian Mjörman

Simon Kristiansson

Andreas Birgersson

Christoffer Levi

I DM är det flygande byten som gäller och alla fick speltid idag med undantag för dagens andremålvakt Simon Kristiansson. Vilade idag gjorde Emil Pedersen och Kalle Larsson.

Nästa match för LBK är på lördag 16/6. Då är det hemmamatch mot Utsiktens BK. Avspark kl 14.00.

BRA JOBBAT IDAG KILLAR !!!

LYCKA TILL PÅ LÖRDAG I DEN VIKTIGA SERIEMATCHEN MOT UTSIKTEN !!!