Förlust för Lunds BK mot Mjällby AIF
2018-06-25 20:52

Det blev en klar seger för serieledaren Mjällby AIF som kom på Lundabesök i onsdags i förra veckan. Slutresultatet skrevs till 0-4 efter 0-1 i halvtid.

LBK gjorde en blek insats i förlustmatchen mot Mjällby. Bortalaget tog tag i taktpinnen från början och kunde rättvist ta ledningen efter en kvarts spel. 0-1 var också halvtidsresultatet och vi LBK:are trodde att det trots allt fanns goda möjligheter för LBK att jobba sig in i matchen i den andra halvleken.

När Mjällby utökade sin ledning till 0-2 redan i inledningen av den andra halvleken kändes det tungt. 0-3 kom i den 57:e matchminuten efter ett fint Mjällbyanfall.

LBK försökte komma tillbaka in i matchen och kom så nära som till en stolpträff men istället gjorde Mjällby ytterligare ett mål i matchens slutskede. Slutresultat alltså 0-4.

Det var tydligt att det saknades några spelare i det gula laget idag. Andreas och Jesper var borta p g a sjukdom samt Christoffer p g a skada.

Vi gratulerar Mjällby till segern och några riktigt fina mål och såklart till de 3 poängen.

STARTELVA

Jakob Tånnander

André Strandberg

Emil Pedersen

Gustav Hillstedt

David Sax

Admir Osmancevic

Kristian Mjörman

Kalle Larsson

Noraollah Amiri

Måns Hofvander

Nästa match för LBK är i Svenska Cupen mot Österlens FF. Matchen spelas på tisdag den 26/6 på bortaplan i Skillinge. Avspark kl 19.00.

Nästa seriematch för LBK är mot Ljungskile. Matchen spelas på söndag den 1/7 på bortaplan. Avspark kl 17.00.

LYCKA TILL KILLAR !