Ljungskile SK - Lunds BK 1 - 1
2018-07-02 12:04

Söndagens match mellan LBK och Ljungskile slutade oavgjort 1-1. Dagens målskytt för LBK var Admir Osmancevic som höll sig framme på  en retur efter en LBK-hörna.

Det var en slätstruken historia rent spelmässigt där LBK inte var i närheten av den nivå som man normalt sett håller. Det fina passningsspelet lyste med sin frånvaro och istället var det återigen långa bollar från backlinjen där LBK:s mittfält och anfall fick jobba på andrabollar. Varken vägvinnande eller underhållande.

Däremot får laget godkänt för en god kamp och för att ha kämpat på över 90 minuter precis på samma sätt som hemmalaget gjorde. Ett hemmalag som sett över hela matchen presterade något mer chanser än vad LBK orkade med.

Måste tyvärr nämna domarteamet som tillät ett stundtals hårt och ojuste spel. Det var många situationer som borde renderat i ytterligare kort när hemmalaget tilläts använda armbågar och gå in vårdslöst i olika situationer. Det dröjde ända till den 85:e matchminuten innan domaren till slut tog upp det röda kortet för en av många liknande situationer. Detta bidrog såklart till en tråkig inramning av matchen.

Dagens enda glädjeämne utöver en bortapoäng var Markus Normans fina räddning i slutet av matchen som räddade en poäng åt Krubban.

Nu gäller det att samla ihop styrkorna och gå tillbaka till det vanliga LBK-spelet igen inför matchen nästa helg mot Ängelholms FF.

STARTELVA

Gustav Hillstedt

André Strandberg

Emil Pedersen

Jesper Möller

Christoffer Levi

Admir Osmancevic

Andreas Birgersson

Jakob Tånnander

David Sax

Engin Redjep

Nästa match för de gula är på lördag 7/7 mot Ängelholms FF. Matchen spelas hemma på Klostergårdens IP med avspark kl 16.00.

VÄLKOMNA !