Åtvidabergs FF - Lunds BK 3 - 1
2018-09-17 16:01

Det blev förlust för LBK mot Åtvidabergs FF i den 22:a omgången av årets seriespel. Efter en stark inledning och bra första halvlek från LBK:s sida slutade matchen trots det med seger för hemmalaget Åtvidaberg med 3-1.

LBK började matchen på ett bra sätt och ägde den första halvleken. De gula tog ledningen genom Stefan Arnshed efter endast 12 minuters spel.

LBK behöll initiativet och spelade enligt tränare Stefan en fin passningsorienterad fotboll där  det också skapades en hel del målchanser. Tyvärr hade inte LBK-spelarna den riktiga skärpan i avsluten och halvtidsresultatet var därför 1-1 efter ett hemmamål mitt i den första halvleken.

I den andra halvleken fortsatte Krubban sitt vägvinnande spel som även resulterade i målchanser. Däremot blev det inte någon utdelning i form av LBK-mål.

När hemmalaget i ett av sina anfall lyckades ta ledningen med 2-1 var LBK tvungna att flytta fram sina positioner ytterligare. Detta öppnade upp för Åtvidaberg som i slutskedet av matchen kunde avgöra genom att göra 3-1 på straff.

Förlust alltså i den här bortamatchen. Nu gäller det att ta nya tag och jobba hårt i veckan för att komma väl förberedda till nästa match som är mot Tvååkers IF. Då hoppas vi på fortsatt fint grundspel och även bättre utdelning på  alla målchanser som skapas av det här välspelande gula gänget.

STARTELVA

Marcus Norman  (Ut 46)

Martin Rudolfsson

Emil Pedersen

Kalle Larsson

Gustav Sågänger (Ut 79)

André Strandberg (Ut 82)

Gustav Hillstedt

Admir Osmancevic

Max Olsson

Jakob Tånnander (In 46)

Oliver Holder Ohlsson

Christoffer Levi (In 82)

Kristian Mjörman (In 79)

David Sax

Emil Killander

Nästa match för LBK är nästa söndag 23/9 mot Tvååkers IF. Matchen spelas hemma på Klostergårdens IP med avspark kl  14.00.

VÄLKOMNA !