Träningsmatch Lunds BK - IFK Malmö
2019-03-03 12:19
Gårdagens träningsmatch för Lunds BK mot IFK Malmö på hemmabana slutade med uddamålsförlust 1-2 (0-2).

I årets 4:e träningsmatch för LBK:s herrar kom årets andra förlust. Hittills har tränare Jacks manskap spelat 2-2 efter 2 vinster och 2 förluster.

Gårdagens match var en slätstruken historia som inte bjöd på något skönspel. Det syns tydligt att killarna är inne i en tung träningsperiod då varken bolltempo, rörelse eller passningsspel är på den nivå som vi är vana vid. Dessutom håller tränare Jack på att testa olika formationer av laget och det tar lite tid innan detta har satt sig ordentligt.

Bortalaget spräckte LBK:s nolla redan i inledningen av matchen efter hörna och i slutet av den första halvleken kunde IFK Malmö utöka sin ledning till 0-2 på straff även om Jakob i LBK-målet gick åt rätt håll.

LBK inledde den andra halvleken i något högre tempo och tog tag i taktpinnen. En del chanser skapades men inget LBK-mål. I mitten av den andra halvleken kunde dock Måns hålla sig framme på en farlig frispark och nicka in reduceringen för Krubban. Ställningen nu 1-2 som stod sig matchen ut.

LBK:s Startelva :

Jakob Tånnander

Gustaf Sågänger

Kalle Larsson

Johan Andersson

Martin Rudolfsson

Dardan Aliti

Måns Hofvander

Andre Johansson

Jesper Rindmo

Avbytare :

André Strandberg

Viktor Wernersson

David Sax

Engin Redjep

Gustav Edén

Nästa träningsmatch spelas lördag den 9/3 kl 13.00 mot Eslövs BK på Klostergårdens IP.

VÄLKOMNA !

LBK