PF7 (Födda 11)
Lite blandad info från ledarna
2018-04-10 21:12
x Uteträningarna
Tyvärr har vädrets makter varit emot oss som gillar fotboll på gräs. Detta innebär att Lunds Kommun har ändrat tidpunkten när vi får börja träna ute. Det innebär att vi tränar inne både kommande söndag, den 15 april, samt även söndagen den 22 april. Alltså ytterligare en vecka än det som vi kommunicerade på senaste träningen. Vad det gäller dagar och tider för uteträningarna så återkommer vi så fort dessa har blivit fastställda, förhoppningsvis under denna vecka.

x Fotografering
Onsdagen den 25 april kommer det ske individuell- samt lagfotografering på Klostergårdens IP. Fotograferingen kommer ske på Centrumplanen, alltså den stora planen med läktaren, bakom klubbens kansli. Fotograferingen är kl 17.00 för vårt lag. Då ska man vara ombytt och klar. Vi samlas 16.50 vid den stora läktaren på Centrumplanen så barnen hinner ta på sig matchtröja som vi tillhandahåller. Vita shorts och gula strumpor är bra om man har men är inget krav. Mer om detta längre ner. Vi kommer skicka kallelser till fotograferingen. Fotograferingen beräknas vara klar 17.30.

x Knattespelen
Vi har nu fått tider och dagar för första omgången i Knattespelen vilket är våra matcher som vi kommer spela under denna säsongen. Vi har tre lag anmälda till detta. Individuella kallelser kommer skickas under nästa vecka. Två lag kommer spela i Lomma lördagen den 28 april samt ett lag kommer spela på Gunnesbo tisdagen den 1 maj (röd dag). Varje lag kommer spela 2 st matcher.

x Shorts & strumpor
Till fotograferingen och till matcherna så kommer barnen få låna gula matchtröjor. LBK:s matchdress är, förutom den gula tröjan, vita shorts och gula strumpor. Vill man köpa detta så kan man göra det i de flesta sportaffärer. Vill man köpa LBK:s officiella matchshorts så gör man detta på Intersport på Nova Lund. Man går ner till skoavdelningen och säger att man är från LBK så tar dom fram en beställningspärm. Där kan man beställa shortsen, väskor, träningsoveraller och liknande LBK-saker.

x En ny ledare
Vi kan nu stolt presentera en ny ledare till vår lilla ledargrupp. Det är Vides mamma, Susanna, som kommer hjälpa oss med de administrativa uppgifterna som kommer finnas runt laget. Vi är mycket glada för detta och det kommer vara till stor hjälp när det fotbollsmässiga kommer ta allt mer tid för oss andra ledare.