PF8 (Födda 11)

Lite matnyttigt
2019-04-25 23:00
Lite matnyttigt...

Vid våra matchtillfällen tillhandahåller Lunds BK matchtröjor. Shorts och strumpor för att göra matchstället komplett, tillhandahåller man själv. Vita shorts och gula strumpor är de officiella färgerna.

Vid intresse kring övriga kläder som tex en Lunds BK träningsoverall så vänder man sig personligen till InterSport Nova Lund som hanterar detta för Lunds BK.

Vi kommer inför årets säsong tillsammans jobba för att förbättra tre områden kring match och träning. Detta får ni gärna prata med barnen om så vi tillsammans skapar en glad och positiv anda. Dessa tre områden är:
  1. Kom i tid till träning och match
  2. Gör ert bästa i alla situationer (fokus och engagemang)
  3. Respektera era lagkamrater och era ledare

Vid båda matchtillfällena under vår första matchhelg (påskhelgen) hände det att vi hade fått positiva besked på kallelser men att man sedan uteblev trots anmälan. Dessa situationer innebär två saker för oss:
1. Vi som ledare har mindre barn än planerat vilket skapar problem.
2. Det finns barn som kunde varit med istället om vi hade vetat att anmälda barn inte skulle vara med.

Om det blir sena ändringar måste man meddela detta, inte bara utebli.

Nu är nästa matchtillfälle lördagen den 4 maj i Uppåkra och söndagen 5 maj i Arlöv. Vi har som vanligt 2 lag per speldag. Kallelser till detta skickas ungefär en vecka innan.

Som ni sätt så har vi också börjat med kallelser även till träningarna. Detta för att vi ska kunna planera bättre. Svara på kallelserna även till träningarna. Vi vet att det kan bli sena ändringar när det gäller träningarna men det underlättar för oss att veta i stora drag.

Om någon önskar teknisk support gällande kallelserna och svarsfunktionen så är det bara att fråga oss ledare. Som vi skrev i ett annat mail så är det en stark rekommendation att ladda ner den gröna SportAdmin-appen till sin smartphone. Då är det lätt att svara på kallelser till träningar och matcher.

Ledarna

Träningstider2019-06-18 21:12