Årets sista träning för våra duktiga spelare heja Team LBK ⚽️
2018-12-04 20:15
Då har Team LBK varit igång i 2 månader. När man ska räknat alla svansarna efter uppvärmningen vem som har fångat flest då blir det spännande. Efter det är dags för att köra ett par varv på hinderbanan den där stationen som var så himla läskig ifrån början men nu går det som en dans men vi ledare har alltid en hjälpande hand att räcka ut om det skulle behövas. När vi sätter fram passningsövningarn så vet ni direkt vart man ska springa och ta emot bollen och sedan ska den in i målet. Sen är det dags för det bästa med hela träningen MATCH. Dags att bli indelade i de olika lagen med utan väst så måste man först passa sina lagkamrater innan man får göra mål. När bollen kommer in i målet så blir det en massa jubel och kramar vilken lycka.
Som det var sista träningen innan jul så avslutade vi med lite julfika. Vilka stora stormsteg ni har tagit under dessa veckorna ni är super duktiga och ser verkligen fram emot en ännu spännande vår som startar igen Tisdsgen den 15 januari på Palletskolan
God Jul och Gott Nytt År till er alla.