SEGER 4 - 0 FÖR LUNDS BK MOT ÄNGELHOLMS FF
2018-07-08 20:04

Det blev en välförtjänt seger för LBK i lördagens match mot Ängelholms FF på hemmaplan. Slutresultatet skrevs till 4-0 för de gula efter 3-0 i halvtid.

Så här säger tränare Stefan efter gårdagens seger :

" Det blev lite av högsta vinsten under lördagen med tanke på den klara segern i derbyt mot Ängelholms FF samt att vi fick MFF i lottningen av nästa omgång av Svenska Cupen. Det enda som saknades på önskelistan var Sveriges avancemang till semifinal i VM 2018.

Vi spelade en bra passningsorienterad fotboll där alla ville bidra och deltaga. Spelarna gjorde rätt värderingar och tog de rätta besluten när vi skulle attackera i vår offensiv. Detta resulterade 3 gånger om i den första halvleken men det borde faktiskt ha blivit ytterligare utdelning på några av de chanser som skapades i den första halvleken. Halvtidsresultatet alltså 3-0 för de gula efter mål av Kristian Mjörman, Andreas Birgersson och Admir Osmancevic.

I den andra halvleken spelade vi kontrollerat och Andreas Birgersson gjorde ytterligare ett mål i slutskedet av matchen.

Extra beröm idag till den nykomponerade backlinjen som bestod av Stefan Arnshed, Emil Pedersen, Martin Overgaard och André Strandberg. Man var aggressiva och försökte vinna boll hela  tiden."

STARTELVA

Jakob Tånnander

Emil Pedersen

André Strandberg

Kristian Mjörman (ut 64)

Jesper Möller (Ut 85)

Christoffer Levi (Ut 82)

Admir Osmancevic

Andreas Birgersson

Kalle Larsson (In 82)

David Sax (In 85)

Engin Redjep (In 64)

Tack killar för en härlig match och 3 sköna poäng !

Nästa seriematch för LBK är mot Torns IF på fredag den 13 Juli. Matchen spelas bortaplan i Stångby med avspark kl 19.00.

VÄLKOMNA !