Lunds BK
Välkomna åter till vår 7-manna kickoff 2018
Kul med cup i Lund

Vi har nu genomfört en andra upplaga av vår 7-manna kickoff och vi som jobbat med cupen är nöjda att allt gick som det skulle. Vi är glada att vi i år hade både en pojkturnering och en flickturnering, att vi "nästan" slapp regn och att många barn fick spela mycket fotboll. Vi hoppas att alla på plats hade roligt och känner att ni vill komma tillbaka nästa år.


Vi vill här passa på att rikta ett varmt tack:

 till alla 64 pojklag och 20 flicklag som deltog och förgyllde vår cup.

 till våra ungdomsdomare som gjorde en storartad insats i de 126 matcherna, fortsätt så. 

 till all publik som glatt hejade på sina spelare och höjde stämningen.

 till alla föräldrar som cupjobbade före och under helgen

 till våra speakers för att ni hjälpte till att höja stämningen

 till kansliet för all support och hjälp med cupen

 till kommunen för att vi fick känna på gräset lite tidigare

 till cupledningen för allt hårt jobb som gjorts de senaste månaderna

 till sist ett stort tack till alla våra sponsorer denna helg: 

 FCB Sweden

 Lunda Chark

 Malmborgs

 Intersport

 Tools

 Loomis

 Oatly

 Tetra Pak

 Prismaflex

 Popz Sverige

 Handlarn Väster

 Tingsta Papper

 T Nordberghs

 Kraftringen 

 Lunds Tältuthyrning


Välkomna tillbaka i April 2018


För Lunds BK 7-manna kick-off

Mattias Nilsson

Välkomna

(Uppdaterat 2017-03-08)

Vi är glada och stolta över att kunna hälsa er välkomna till Lunds BKs 7-manna kickoff och Klostergårdens idrottsområde. I år är andra året vi arrangerar cupen. Det är sammanlagt 84 lag, varav 20 flicklag, som kommer att deltaga i årets cup. Vi är spända här i klubben och tycker det ska bli väldigt roligt.

Spelschema
Lottningen är klar. Vi försökt dela in lagen i geografiska grupper innan vi lottade och målet med detta är att ni ska få möta lite nya lag.
Matcherna börjar 09.00 bägge dagarna. På Lördagen håller vi på till 17.00 och på Söndagen till 13.00.
Tider, grupper och planer finner ni här i menyn.


Matcher
Tid 2 x 13 minuter. Halvtidspaus i högst 1 minut, med sidbyte. Då vi har ett pressat tidsschema har vi INGEN hälsning ("high-five") innan match. Vi ber vi er tacka varandra efter matchen istället och då utanför planen. Observera att vi om vädret tillåter på Lördagen kommer att använda två gräsplaner utöver de 4 konstgräsplanerna som det från början var tänkt.

Vid ankomst
Anmäl er i sekretariatet i Lunds BKs klubbhus vid Klostergårdens Idrottsplats. Sekretariatet kommer att vara bemannat from 08.00 bägge dagarna. Ha gärna med en ifylld matchrapport med spelar- och ledaruppgifter, ni finner en standardrapport här eller under Regler (Dokument).

Omklädning
8 omklädningsrum kommer att finnas tillgängliga, vilket innebär att ni i regel delar dessa med 3 andra lag under tiden ni spelar, kom gärna ombytta.

Parkering
Vi rekommenderar att ni parkerar på Parkering Arena Park vid Stadsparken.
Här finns 640 parkeringsplatser till förfogande. Betalning fungerar med mynt, kort eller de vanliga apparna. Härifrån är det ca 500 meter till Klostergårdens Idrottsplats.


Säkerhet

Vi räknar med att det kommer att befinna sig mer än 1000 personer i området under helgen så vi ber er hålla ett extra öga på eventuella värdesaker.

Café - Kiosker
Det kommer att finnas sammanlagt fyra försäljningsställen med mat och dryck till försäljning. Betalning sker med swish eller kontanter.

Glädje
Fotboll är glädje. Heja på era medspelare, beröm motståndare som gör något bra och kom ihåg att vi samlas för att vi tycker om fotboll. Lunds BKs 7-manna kickoff är en uppstartsturnering inför säsongen, ni som är 9 år har precis börjat spela 7-manna, träna gärna på ert spelsystem, nya finter och eventuella hörnvarianter. Vi summerar inga resultat och vi delar inte ut några medaljer så det är helt ofarligt att testa nya saker. Ta gärna med er släkt, vänner och era bästa hejaramsor och fyll läktaren med sång. Vi hoppas att ni kommer att ha en rolig dag och får möta några nya motståndare.

Än en gång välkomna till Lunds BKs 7-manna kickoff 2017
 
FCBEscola i Lund
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier