U17

Är du sugen på att ingå i U17s trupp inför Allsvenskan 2019?  Fråga dig då först följande:

- Är du beredd på att träna 4ggr/v samt åka på långa bortamatcher varannan helg?

- Hur ser din skolsituation ut? Tror du att du hinner med både fotboll på elitnivå och ditt skolarbete?

- Är du beredd att ha den livsstil som krävs för spel på elitnivå? (sömn, kost, vätska, förberedelser till träning/match, planering av semestrar efter din fotboll osv)

- Har du ett långsiktigt tänk med din ansökan och räknar med att vara kvar i föreningen längre än 2019?

- Är du positiv som person och villig att bidra till både din och dina lagkamraters utveckling?

Har du svarat "ja" på samtliga frågor ovan är du kanske rätt spelare för oss. Välkommen att höra av dig till huvudansvarig tränare så tar vi det därifrån.

När du tar kontakt behöver vi inledningsvis följande info:

- För- och efternamn

- Nuvarande klubb

- Bostadsort + Skola

- Position

Välkommen med din provträningsansökan!

Kontaktinfo: Anders Persson, 0761-360026, lbkanders@hotmail.com