Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919

2020-10-28 12:43
Besegra Cancer !

I år har jag startat ett projekt med mitt Lunds BK för att samla in pengar till Cancerfonden. Nästa helg spelar vi match i rosa matchställ för att uppmärksamma Cancerfonden och deras arbete.


Jag har startat en insamling till minnet av min fantastiska mamma som kämpade i 18 månader innan hon förlorade kampen. Kommer aldrig glömma tiden och jag kommer aldrig glömma mamma med allt från hennes varma leende, kärlek och energi. Men även kämpandet mot sjukdomen och hur positiv hon var. Jag hoppas att så få som möjligt behöver tvingas till att gå igenom det min mamma gjorde och gå bort i förtid. Vi alla känner någon som kämpar eller har kämpat mot den hemska sjukdomen cancer och genom att stödja Cancerfonden så hoppas jag att vi tillsammans kan minska risken att andra förlorar kampen. Varje gåva är livsviktig.


 Dela gärna ❤️


Swisha BESEGRA 12228 (mellanslag innan koden) som meddelande via Swishbetalningen. Ditt namn i meddelande (valfritt)

Swishnummer 901 95 14


https://www.cancerfonden.se/insamlingar/till-minne-av-min-fantastiska-mamma

 

Gustav Hillstedt, Lunds BK

Ungdomsledare !
2020-10-26 13:07

 Fotbollshösten är precis slut med massor av intensiva matcher som avlöst varandra under hösten ,bland Lunds BK,s alla flick- och pojklag.

Samtidigt planerar vi för säsongen 2021 där ledarorganisationen till stora delar är på plats, men där en del pusselbitar fortfarande ska tillsättas för att få en lika välkomponerad och effektiv ledarorganisation som de tidigare åren.

Lunds BK har en stor ungdomsverksamhet och är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare.


Med seniorlaget herr i division 1 och Dam i Div 3 + Akademi-certifiering arbetar Lunds BK hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att spela på en så hög nivå som möjligt och generera duktiga fotbollsspelare. I varje åldersgrupp vill vi därför ha flera fotbollskunniga ledare som kan få våra ambitiösa ungdomar att växa som spelare.

Som ledare får du då också stöd från övrig ledarstab, men även från kanslipersonal och ungdomsansvariga i en välmående förening.

Vi har således en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och människor för att kunna ta kliv i sin utveckling.

Därför söker vi nu dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll.

Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränarresa. Vi erbjuder vissa utbildningar som C-diplom och B Ungdom i egen regi, men i övrigt ser vi enbart positivt på dig som har tagit eller vill ta ytterligare kliv i utbildningsstegen och hjälper till med detta.


Är du intresserad av en roll i Lunds BK,s ungdomsverksamhet?

Kontakta Stefan Jansson, Akademichef/Ungdomsansvarig på stefan@lundsbk.se för en vidare dialog.

Mvh Lunds BK

FASTSTÄLLD TID/Datum FÖR CUPMATCHEN MOT Malmö FF
2020-10-26 10:34

 Nu är det klart att vi möter Malmö FF onsdag 25 november klockan 19:00. Efter överenskommelse mellan klubbarna kommer matchen att spelas på Eleda Stadion.

 

Vinnaren av matchen kvalificerar sig för Svenska Cupens gruppspel som spelas nästa år.

 

Trots att Eleda Stadion är spelplats är matchen att betrakta som Lunds BK:s hemmamatch.

 

Matchen sänds på C More. 

Linköping - Lunds BK 3-1 (1-0)
2020-10-24 07:23
Lördagens match slutade med förlust i Linköping med 3-1 tungt när vi hade kämpat in oss i matchen på riktigt i andra halvleken och ytorna började öppna sig för oss efter vår kvittering till 1-1 genom Victor Wernersson , vi hade ju också ett rungande skott i ribban av Gustav Hillstedt första kvarten att nämna .

Deras 1-0 kommer till att vi slarvar själva i vårt försvarspel och hinner inte täppa till ytan vid mittbackarna när vi tappar boll vid fel läge i en uppspelsfas .

Vi talar i halvlek att fortsätta vår press i mitten lite mer offensivt på deras speluppläggare och få med spelare i våra omställningar som då resulterade i vår kvittering , där och då kändes vi riktigt på gång .

Men bara ett par minuter senare kommer 2-1  efter ett nedsläpp av domaren som Linköping direkt spelar ut på kant och efter inlägg gör mål där är vi inte vakna och beredda på vad som skall ske eller behövt vara lite cyniska i vårt tänk .

Tungt och även 3-1 ( snyggt avslut i Mackans kryss ) var inte mycket att säga om som även kom snabbt efter 2-1 .

Vi kämpade matchen ut och gör alla  våra byten och har ett antal lägen att reducera men målvakten i Linköping gjorde någon bra räddning  samt den lilla skärpan saknades vid något avslut .

Positivt dock att Gustav Edèn var med tillbaka från skada och spelade sista 15 minuterna

Extra litet plus till  Oliver Stojanovic och Johan Andersson .

Vi ger oss aldrig !

Nu bara nytt fokus inför denna veckan med träning och match mot Värnamo /Serieledaren hemma där vi skall spela i Rosa Matchdräkt för kampen mot cancer .


Väl mött / coach Stefan
Herr Lunds BK-Karlskrona 3-0 (2-0)
2020-10-17 10:02
Härlig vinst för oss som haft det motigt en lång tid.

Idag visade vi mod att gå med mer folk i offensiven än förut som också resulterade i de bägge straffar som vi fick för hands efter skott och en kapning av deras målvakt på Viktor som gör att vi får 2-0 i första halvleken ,  till slut så får vi 3-0 genom Engin och då är matchen vunnen.

Efter halvtid har vi en liten svacka när vi blir lite passiva och backar hem men bytena som vi gör på våra offensiva spelare  gjorde att vi kom upp i banan igen och kunde vinna på ett bra sätt , vi har ett par ytterligare chanser att göra mål men deras målvakt gör ett par fina räddningar  .

Härlig insats av samtliga spelare !


Startlag :,Mackan,Gustav ,Andre, Johan , Noel , Oliver Stojanovic Fredin, Jesper Rindmo,David, Viktor, Felix,Jakob     avbytare :Isak,Jesper Strid, Engin,Filip, Simon, Oliver SA, Måns

mvh Stefan


Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier