Herr Kvalmatch LBK-Karlslund 1-1 (0-0)
2020-12-03 13:46
Kvalmatchen hemma mot Karlslund slutade 1-1 efter en bra prestation av laget vi var bra organiserade defensivt och släppte till väldigt lite målchanser åt gästerna tyvärr så blev det mål på en av dem .

Offensivt skapade vi många hörnor och hade både friläge och ett skott i ribban så chanser fanns för att vinna matchen förutom Viktor Wernerssons mål till 1-0 efter passning av Måns .

Men allt är historia nu och vi ser fram mot returmatchen på söndag .

Matchen i Örebro på söndag den 6/12  startar kl 14.00

Vi kämpar vidare tillsammans !

mvh Stefan
Välkommen Peter till Lunds BK Dam !
2020-12-02 10:35
Ny tränare !

Peter Ahlin 55 år boendes i Åkarp och jobbar till vardags inom kriminalvårdensamt kommer närmast från ett framgångsrikt fotbollsår med Borgeby FK och förde Borgeby tjejerna tillbaka till Elitettan 2021(de ramlade ut därifrån 2019).

Lunds BKs ambitioner och framtida visioner för damfotboll har starkt bidragit till mitt beslut att ingå i tränarstaben 2021. Jag hoppas i min roll kunna bidra med att utveckla spelarna såväl individuellt som lag. Något som även ligger mig varmt om hjärtat är att arbeta för att bibehålla den goda laganda och samhörighet som jag redan har förstått finns i klubben/truppen.

Micke och Peter kommer vara ett starkt tränarteam för Damerna under 2021 !

Lycka till !

Kval Div 1 !
2020-12-01 09:31
Nu är det klart vilken tid vi spelar vår hemmamatch i kvalet mot Karslund :

Torsdag 3/12,

kl: 17.00 är det avsparkstid för kampen .

/Stefan
Lunds BK- Lindome 2-1 ( 0-1 )
2020-11-30 09:19
Denna match kommer etsa sig fast i minnet pga av allt som hänt innan och resultatet som gör att vi får chans att kvala oss kvar i Div 1 .

Med all fokus att bara få ihop en trupp efter att de flesta haft Corona och knappt tränat de sista 10 dagarna så var det otroligt starkt av grabbarna att både göra denna laginsats och pressa sig i lördags .

Matchen började vi piggt från oss och Hillstedt hade ett bra avslut som målvakten räddade i Lindome efter de första 10 minuterna tog Lindome tag i spelet som vi vet att de är duktiga i och kom fram till några chanser , de får en skottchans utanför straffområdet och Lindome gör 0-1 .

Tungt att ligga under i halvtid när de inte skapades så många målchanser åt bägge lagen , vi kunde gjort med lite tur och Lindome kunde gjort 0-2 med lite tur .

I halvtid talade vi om att både ha tålamod samt vara lite mer offensiva över hela planen , få med alla i vår press som vi inte gjorde i första halvlek .

Vår kvittering kom efter ett  skott utanför straffområdet och Oliver Stojanovic Fredin  stöter in returen som målvakten släpper 1-1 och hopp att gå för segern .

Efter kvitteringen radade vi upp chanser både Stefan Arnshed samt Måns Hofvander hade lägen att ge oss ledningen men det skulle komma från Måns Hofvander till slut som nickade in 2-1 !!!

Matchen kvar var en lång väntan och många hade också Eskilsminnes match mot Torn i telefonen och info från livescore här och där .

När vi fick veta att matchen i Helsingborg står 1-1 när det är 10 min kvar så kämpade vi till sista droppen och allt gick vägen och vi kommer få chans att kvala oss kvar i Ettan info om detta kommer senare .

Vilka grabbar mvh Coach
Årets julgransförsäljning drar igång 1:a advent!
2020-11-27 08:56
Utebliven caféförsäljning och matcher utan publik har varit tufft. Nu ser vi till att skapa lite välbehövlig julstämning samtidigt som vi stöttar laget i vårt hjärta, LBK! Uppåt och framåt!