Träningsmatch Torns IF - Lunds BK
2018-02-16 22:26, Herr

Imorgon lördag 17/2 är det dags för årets andra träningsmatch för Lunds BK:s representationslag. Den här gången är det seriekollegan Torns IF som står för motståndet och matchen spelas på bortaplan i Stångby med avspark kl 13.00.

Helgen 7-8 April
2018-01-25 23:12

Helgen den 7-8 april kommer att vara en stor händelse i Lunds Bks verksamhet. På eftermiddagen den 7 april kommer klubbens manliga representationslag spela seriepremiär i division 1 mot lokalkonkurrenten Torns IF.

Samtidigt och även dagen efter kommer den största ungdomsturneringen i fotboll i Lund gå av stapeln, vår egen 7-mannakickoff med i dagsläget över 160 lag anmälda. Till årets cup kommer det utöver lag från hela Skåne, lag från Blekinge, Småland, Halland och Danmark. Maxgränsen är satt till 192 lag. Läs mer om cupen här http://www.7-mannakickoff.com/  . Vi är övertygade om att det tillsammans med seriepremiären  kommer att bli den största folkfesten i klubbens historia.

Vad behöver vi då av dig för att detta ska bli en oförglömlig upplevelse för stora och små?

Jo, som ledare vill vi inte att ni bokar några träningsmatcher den helgen så att så många som möjligt kan vara på Klostergården för att både hjälpa till att få turneringen i bästa skick men också heja fram herrarnas representationslag till sin första seger för säsongen. Vi kommer att behöva hjälp med  bemanningen från föräldrar, syskon och vänner under cupen, det finns totalt 272 arbetspass på 3 timmar som behöver bemannas. Arbetet består bl a av försäljning i kiosker, städning och planvärdar. Vinsten från turneringen tillfaller ungdomssektionen så detta är en bra chans att förbättra ekonomin för ungdomslagen. 7-mannakickoffen är tänkt som en återkommande vårcup. Ju positivare upplevelse de gästande lagen får desto bättre är förutsättningarna för att arrangera cupen framöver, så hjälp oss att göra cupen till något man talar om i klubbarna runtom i landet. Vi återkommer med information om var man anmäler sig till arbetspassen för cupen.

Utöver detta vill vi även att ni inventerar era grupper på ungdomsdomare då vi kommer att behöva runt 40 domare till runt 292 matcher på två dagar.  När ni i grupperna inventerat kontaktar ni Stefan på stefan@lundsbk.se eller på kansliet.

Med bästa hälsningar

Ungdomsstyrelsen i Lunds BK och tävlingsledningen för Lunds BKs 7-mannakickoff

Fredrik Ingvarsson, Fredrik Svensson, Anna Kaminska och Mattias Nilsson

Gustav Hillstedt har signerat avtalet om en fortsättning 2018
2018-01-13 13:48

Gustav nyss hemkommen från en intressant semesterresa i Vietnam har nu beslutat sig för en fortsatt satsning i Lunds BK. Även han studerar i Lund sen något år och ser kombinationen av fotboll och studier som en bra kombination där båda grenarna kräver bra fysik.

Nu kan våra yngsta supporter på läktaren andas ut när deras idol Gustav fortsätter i LBK.

Mer information kommer senare.

Vi önskar Gustav Lycka till 2018!

Carl Annerstedt och LBK är överens om en fortsättning!
2018-01-13 13:43

Glädjande att Carl fortsätter sin satsning mot elitfotbollen i sin moderklubb. Carl som nu också parallellt  satsar fullt ut på studierna i lärdoms staden är något som bara kan anses som positivt.

Två bra saker på en och samma gång bådar säkert för en ny framgångsrik säsong för både Carl och Lunds BK.

Mer information kommer senare.

Vi önskar Carl Lycka till 2018!

Nu är det klart att Emil Pedersen förlänger med LBK!
2018-01-12 14:15

Emil har nu bestämt sig för att fortsätta ytterligare ett år med klubben i sitt hjärta och det är vi tacksamma för. Emil som startade sin karriär i Lunds BK redan för 14 år sen.

Det har varit mycket tankar hos Emil om det skulle vara möjligt att satsa vidare samtidigt med ett helt nytt och intressant jobb, men nu är det klart att han får ihop planeringen .

Mer information kommer längre fram.

Vi önskar Emil Lycka till 2018!

U17 , 18/02 14:19
P14 (Födda 04), 17/02 19:20