Ny huvudtränare i Lunds BK 2019!
Jack Majgaard Jensen kommer tillbaka som ny huvudtränare för herrar seniorer 2019!
Mer info kommer senare:
LBK-KRÖNIKA INFÖR LUNDS BK - MALMÖ FF
2018-11-15 00:18, Herr

Som alla fotbollsälskare känner till är det dags för en stormatch i Lund i nästa vecka. Det blir en härlig avslutning på en bra säsong för Lunds BK:s herrar som nådde en fin sjundeplacering i årets seriespel i Division 1 Södra.

Det är en avgörande match inför Svenska Cupen 2019 och den här gången ställs våra gula hjältar i Lunds BK mot det allsvenska storlaget Malmö FF.

Matchen spelas alltså på vår hemmabana på Klostergårdens IP på torsdag den 22/11. Avspark kl 19.00.

Biljetter till matchen finns att köpa via länken här på hemsidan.

Inför den här historiska matchen har vi bett LBK:s specielle skribent Peter Rasmusson att skriva en krönika för att sätta in matchen i ett historiskt LBK-perspektiv.

HÅLL TILL GODO OCH VÄLKOMNA TILL MATCHEN DEN 22/11 KL 19.00 !

Biljettsläpp till Svenska Cupen mot MFF!
2018-11-12 11:52

Tävlingssäsongen fortsätter med kval till Svenska Cupens gruppspel 2019.

Torsdagen den 22 november möter vi Malmö FF på hemmaplan och idag släpps biljetterna.

Lunds BK – Malmö FF
Torsdag 22 november 19:00
Klostergårdens IP, Lund

Kapacitet
Till den aktuella matchen är kapaciteten på Klostergårdens IP 3 650 platser enligt polisens rådande tillstånd.Lunds BK har efter förtur till medlemmar och egna sponsorer, ett 30-tal biljetter kvar på sittplats (onumrerade) och omkring 3000 ståplatsbiljetter.

Malmö FF kommer inte att tilldelas en egen sektion utan det är fri placering som gäller.

Sittplats: 220 kr
Ståplats: 110 kr

Köp din biljett via nedanstående länk:

LBK-SEGER I SÄSONGENS SISTA SERIEMATCH
2018-11-12 00:16, Herr

Det blev en gul seger i säsongsavslutningen av seriespelet för Lunds BK i lördagens bortamatch mot Utsiktens BK. Slutresultatet skrevs till 0-1 d v s bortaseger för Krubban. Detta innebar att LBK hamnade på 7:e plats i serietabellen.