Jesper Rindmo tillbaka i Lunds BK!
2019-01-19 16:37

Jesper återvänder till Lunds BK efter att varit ute och hämtat mer erfarenhet i Kristianstad, Prespa Birlik och IFK Malmö de senaste åren.

Jesper har Skivarps GIF som moderklubb men har fått, större delen av sin fotbollsuppfostran i MFF.

Beskriver sig själv som en snabb, teknisk poängspelare i sin forwards roll.

Jesper bor i Malmö och utbildar sig till mäklare.

Lunds BK önskar Jesper lycka till i Lunds BK!

Mer info kommer längre fram.

André Johansson väljer Lunds BK!
2019-01-18 13:02

André Johansson har beslutat sig för LBK efter att de senaste tre säsongerna representerat Torn. André har Åkarps IF som moderklubb men har också representerat  BW90 och Young Harris College i USA.

Beskriver sig som en offensiv kreativ central mittfältare med hög arbetskapacitet.

André bor i Lund och utbildar sig till sjukgymnast.

Vi önskar André lycka till i Lunds BK!

Mer info kommer längre fram.

Lunds BK vill tacka nedanstående spelare för deras tid i LBK!
2019-01-15 10:48

Lunds BK vill tacka följande spelare för deras insatser i klubben de senaste säsongerna. Gemensamt med dom, är att det är ett gäng duktiga spelare som var och en bidraget med sina goda, sidor både på och utanför planen.

Nu var tiden mogen för var och en att gå vidare i nya utmaningar både fotbollsmässigt men också civilt.

Lunds BK tackar Er alla för ett fint samarbete och önskar Er lycka till i framtiden!

Emil Pedersen: Nya civila utmaningar!

Martin Overgaard: Skola och spel i moderklubben LB07

Kristian Mjörnman: Skola och spel i IF Lödde

Carl Annerstedt: Skola och spel i Lunds SK

Oliver Holder Ohlsson: Klubb ej klar

Adrian Podsiadly: Klubb ej klar

Edwin Condrup: Spel i Varbergs Bois

Christoffer Levi: Klubb ej klar

Kevin Lidin: Spel i Eslövs BK

Max Olsson Spel i Åtvidabergs FF

Lunds BK inleder seriespelet med två derbymatcher 2019!
2018-12-22 15:09

Lunds BK inleder seriespelet 2019 med två derbymatcher!

Premiären spelas borta mot FC Kristianstad helgen 6 - 7 April Veckan efter blir det hemmapremiär Lördagen den 13/4 kl 14.00 mot Eskilsminne.

Mer information kommer så fort samtliga seriematcher är fastställda.

Lunds BK - Malmö FF 0 - 2 (0 - 0)
2018-11-23 19:41, Herr

Först och främst ska vi berömma och tacka alla er som bidrog till inramningen av den här fotbollsfesten på Klostergårdens IP. Spelare, ledare, tränare från våra ungdomslag och inte minst deras föräldrar bidrog till att göra detta möjligt. Stort tack också till LBK:s seniorer och alla andra ideella krafter som alltid ställer upp. Tack också till MFF-organisationen som var ett fint stöd för oss LBK:are i samband med det här arrangemanget.

Så har vi då fått uppleva en fantastisk säsongsavslutning för Lunds BK. I en välregisserad tillställning var det till slut Sveriges bästa fotbollslag Malmö FF som gick segrande ur striden. Slutresultatet alltså 0-2 efter 0-0 i halvtid.

Krubban lyckades med sin matchplan och gjorde en imponerande insats hela matchen igenom. I den första halvleken var bortalaget skakade och med en koncentrerad defensiv och vassa omställningar var det fördel LBK i den första halvleken.

Passa nu på att läsa den fina matchrapporten från LBK:s specielle krönikör Peter Rasmusson !

Tack för den här säsongen och välkomna tillbaka 2019 !

U19, 19/01 21:47
U17 , 18/01 11:33