Eddie Tran klar för LBK!
2021-01-16 15:44
Eddie Tran som senast spelat för Torn och med en bakgrund bland annat i Kristianstad och Varbergs Bois anslöt idag till Lunds BK!

Stefan Jansson kommenterar:
"Eddie är en mycket bollsäker snabb mittfältare som kommer att tillföra laget både speed och stabilitet, jag är glad över att Eddie valt att komma till oss"

Isak Skarlund från U19 till herrtruppen!
2021-01-15 11:24
Isak Skarlund
Isak Skarlund flyttas upp från vårt U19 och ansluter till herrlaget!

Klubbchefen Stefan Janssons kommentar:
" Isak har utvecklats rejält under sina två år i Lunds BK, Isak har även följt med herrlaget under 2020. Han är en mycket begåvad och modern målvakt som vi nu lyfter upp till herrtruppen"

Dam och Herr-träningen startar imorgon!
2021-01-15 10:38
Dam och herrträningen startar!
Imorgon, lördagen den 16 januari, är första träningen 2021 för våra seniorlag!

På grund av rådande omständigheter med COVID-19 kommer inte läktarna att vara öppna som annars varit brukligt vid årets första träningar.
Endast spelarna, dess ledare och nödvändiga funktionärer kommer att kunna närvara.

Träningar kommer att bedrivas enligt FHM och Svff anvisningar.

Med hopp om att vi ska kunna ses snart, håll ut!

Kansliet
Emir Plakalo klar för Lunds BK!
2021-01-14 13:01
Emir & Klubbchefen Stefan på stadion
Lunds BK har kontrakterat målvakten Emir Plakalo!

Emir som senast spelat för Linköping, Åtvidaberg samt proffs i Grekland ansluter från och med idag till Lunds BK!

Klubbchef Stefan Janssons kommentar:

"Emir är en modern spelande målvakt som är otroligt modig, reflexsnabb och dominant på planen. Jag är mycket glad över att Emir kommer till LBK"
Thierry och Igor till Lunds BK!
2021-01-13 19:49
Thierry Zahui & Igor Arsenijevic

Chefstränaren på herrsidan Jimmi Olsson, stärker upp med två mycket kompetenta fotbollsutbildare,

Vi välkomnar Thierry Zahui  och Igor Arsenijevic. Båda med gedigen fotbollsbakgrund som spelare. Thierry bland annat i HIF, Landskrona Bois, Varbergs Bois och FC Rosengård,

Igor i IFK Malmö och Landskrona Bois.

Klubbchef Stefan Jansson :

”Vi är glada över att komplettera tränarstaben med två duktiga före detta spelare. Både Igor och Thierry är omtyckta och kommer med sina respektive gedigna fotbollsbakgrunder att utveckla lagets spelare ytterligare. Thierry och Igor kommer även utgöra ett stöd till klubbens juniorer och ungdomar ”