3 Nya i Damlaget !
2019-08-20 10:31
Under sommaren så har 3 nya spelare anlänt till truppen till Lunds BK Dam, samtliga spelare var med på planen vid helgens 9-0 seger mot Rydsgård. Vi säger stort lycka till, till dem nya spelarna
Fareda Khalil , Karin Ek och Elsa Sjöstedt.
SEGER MOT LINDOME (UPPDATERAD)
2019-08-17 14:56, Herr
Glada pågar i Lindome
För tredje gången på rad vi fick åter känna på segerns sötma.
Inför Lindome GIF - Lunds BK
2019-08-17 11:11
Idag går seriespelet för Lunds BK in i den 19:e omgången av årets Division 1 Södra.

LBK är just nu på väg till Lindome för dagens match. Matchen spelas på bortaplan med avspark kl 13.

Lunds BK - Varbergs Bois 0 - 1 UPPDATERAT !!!
2019-08-14 22:34

LBK gjorde en stark insats i kvällens match mot Superettanlaget Varbergs Bois. Efter en jämn första halvlek där det var LBK som samlade ihop till de vassaste målchanserna så var ställningen 0 - 0 i halvtid.

I den andra halvleken skruvade bortalaget upp tempot och Krubban kämpade hårt för att hålla sig kvar i matchen. Till slut gjorde Varberg det som skulle bli matchens enda mål på en frispark där bollen touchade muren och ändrade riktning.

UPPDATERAT FREDAG KVÄLL !!!

Noel ansluter till Lunds BK!
2019-08-14 17:35

Noel Hansson 19 år

Mittback 189 cm

Noel kommer närmast från MFF där han varit de senaste 6 åren och har under året representerat Malmö både i juniorallsvenskan, samtliga U21 matcher 2019 och även del träningsmatcher med A.

Noel beskriver sig själv som en fysisk mittback, med säkert huvudspel, hög spelförståelse och en bra passningsfot.

När han inte tränar och spelar fotboll, delar han sin tid med flickvännen, kompisar och lite golf.

Vi i LBK ser i Noel en spelare med stor utvecklingspotential och stora utveckling möjligheter för att kunna nå de högsta serierna i framtiden.

Landskamper: 2 U19

Moderklubb: Klågerups GIF

Lunds BK önskar Noel lycka till i Lunds BK!