Stötta Lunds BK i dessa tuffa tider !
Hjälp till att fylla huvudläktaren på Klostergårdens IP! (600 platser)

Just idag Lördagen den 4/4 skulle Lunds BK,s Herrlag ha sparkat igång säsongen med att spela hemma mot Utsiktens BK, även Lunds BK,s damlag stod med skorna påsnörande för att sparka igång sin hemmapremiär mot Husie den 13/4 , och förhoppningen var att sittplatsläktaren skulle vara fullsatt vid båda tillfällena.

Nu ställer Covid-19 till det och premiären är framflyttad till maj/juni månad.

Vi hakar nu på trenden och gör ett hjärtligt försök att fylla läktarna ändå för Herr/Damlaget!

Var med och stöd föreningen i en tid då många andra intäkter uteblir genom att köpa en fiktiv biljett #framåtKrubban

De 3 som köper flest biljetter erhåller ett Årskort till både Herr/Dam seriematcherna under 2020.

Ta gärna en bild och lägg upp på våra sociala medier (facebook/Instagram).
Lunds Bk presenterar föreningens ordförande Håkan Kerrèn
2020-04-06 09:15
Håkan är inte okänd för föreningens medlemmar då han varit ungdomstränare i många år och nu även är vår damtränare

Håkan arbetar vardagligen som verksamhetschef i Region Skåne. (VO Akutsjukvård), där Håkan gjort ett erkänt bra arbete och har bland mycket annat erhållit  2018 års Svensk Sjuksköterskeförenings stipendium som Årets ledare i omvårdnad.

Så här säger Håkan själv om sitt ordförandeskap i Lunds BK

” jag vill fortsätta utveckla föreningen genom våra båda representationslag dam och herr.

Säkerställa barn och ungdomsaktiviteten i föreningen.

Mitt mål är att Lunds BK ska bli en ännu tydligare del av samhället lokalt i Lund, där flera av våra duktiga ledare och spelare kan bidraga till kommunens arbete med unga”

Fortsatt Årsmöte 5/4
2020-04-05 14:57
Det fortsatta årsmötet idag på Lunds BK förlöpte väl och genomfördes utomhus

pga rådande omständigheter (Covid-19).

Information från Lunds BK angående Corona-viruset
2020-04-01 16:19
Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi här förmedla att Lunds BK följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer i samarbete med SvFF/Riksidrottsförbundet

Vi för diskussioner varje dag i föreningen angående läget som gäller just nu. Vi följer utvecklingen noga. Risknivån för spridning av Corona-viruset inom Sverige har nu höjts till "mycket hög risk". Det är nu beslutat att folksamlingar såsom ex idrottsevenemang med mer än 500 personer ska ställas in.

Lunds BK har beslutat att vår Kick-off Cup i månadsskiftet mars/april ställs in.

Beslut angående träning och tävling kan komma att ändras framöver men tillsvidare är myndigheternas rekommendation att:

I dagsläget kommer all träning och alla matcher i Lunds BK att bedrivas som vanligt.

Vi vill skicka med de allmänna råd som gäller:

Allmänna råd att tänka på i samband med all verksamhet.
• Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
• Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.
• Stanna hemma om du är sjuk eller snuvig för att undvika att smitta andra.

• Om möjligt, kom ombytt till träning, så slipper vi större samlingar i omklädningsrummen.

Håll utkik efter löpande information på vår hemsida www.lundsbk.se

2020-03-13

e-post: kansli@lundsbk.se

Hemsidan: www.lundsbk.se

VINST MOT KANARIEFÅGLARNA !
2020-03-27 20:24, Herr
Fredagens träningsmatch...