Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919

Ungdomsledare !
2020-10-26 13:07

 Fotbollshösten är precis slut med massor av intensiva matcher som avlöst varandra under hösten ,bland Lunds BK,s alla flick- och pojklag.

Samtidigt planerar vi för säsongen 2021 där ledarorganisationen till stora delar är på plats, men där en del pusselbitar fortfarande ska tillsättas för att få en lika välkomponerad och effektiv ledarorganisation som de tidigare åren.

Lunds BK har en stor ungdomsverksamhet och är ständigt på jakt efter nya tränarförmågor som vill vara en del av vår förening och jobba med ungdomsutveckling på pojk- eller flicksidan i olika roller som huvudtränare, assisterande tränare eller lagledare.


Med seniorlaget herr i division 1 och Dam i Div 3 + Akademi-certifiering arbetar Lunds BK hela tiden med att utveckla ungdomssidan för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att spela på en så hög nivå som möjligt och generera duktiga fotbollsspelare. I varje åldersgrupp vill vi därför ha flera fotbollskunniga ledare som kan få våra ambitiösa ungdomar att växa som spelare.

Som ledare får du då också stöd från övrig ledarstab, men även från kanslipersonal och ungdomsansvariga i en välmående förening.

Vi har således en stor vilja att tillhandahålla en fotbollsmiljö där vi stimulerar och utbildar våra ungdomar både som fotbollsspelare och människor för att kunna ta kliv i sin utveckling.

Därför söker vi nu dig som har ett stort engagemang för ungdomsutveckling och brinner för fotboll.

Då vi söker olika roller ser vi att du antingen kan komma in som etablerad tränare med erfarenhet och utbildning i bagaget eller du som lagt skorna på hyllan som spelare och vill påbörja din tränarresa. Vi erbjuder vissa utbildningar som C-diplom och B Ungdom i egen regi, men i övrigt ser vi enbart positivt på dig som har tagit eller vill ta ytterligare kliv i utbildningsstegen och hjälper till med detta.


Är du intresserad av en roll i Lunds BK,s ungdomsverksamhet?

Kontakta Stefan Jansson, Akademichef/Ungdomsansvarig på stefan@lundsbk.se för en vidare dialog.

Mvh Lunds BK

FASTSTÄLLD TID/Datum FÖR CUPMATCHEN MOT Malmö FF
2020-10-26 10:34

 Nu är det klart att vi möter Malmö FF onsdag 25 november klockan 19:00. Efter överenskommelse mellan klubbarna kommer matchen att spelas på Eleda Stadion.

 

Vinnaren av matchen kvalificerar sig för Svenska Cupens gruppspel som spelas nästa år.

 

Trots att Eleda Stadion är spelplats är matchen att betrakta som Lunds BK:s hemmamatch.

 

Matchen sänds på C More. 

Linköping - Lunds BK 3-1 (1-0)
2020-10-24 07:23
Lördagens match slutade med förlust i Linköping med 3-1 tungt när vi hade kämpat in oss i matchen på riktigt i andra halvleken och ytorna började öppna sig för oss efter vår kvittering till 1-1 genom Victor Wernersson , vi hade ju också ett rungande skott i ribban av Gustav Hillstedt första kvarten att nämna .

Deras 1-0 kommer till att vi slarvar själva i vårt försvarspel och hinner inte täppa till ytan vid mittbackarna när vi tappar boll vid fel läge i en uppspelsfas .

Vi talar i halvlek att fortsätta vår press i mitten lite mer offensivt på deras speluppläggare och få med spelare i våra omställningar som då resulterade i vår kvittering , där och då kändes vi riktigt på gång .

Men bara ett par minuter senare kommer 2-1  efter ett nedsläpp av domaren som Linköping direkt spelar ut på kant och efter inlägg gör mål där är vi inte vakna och beredda på vad som skall ske eller behövt vara lite cyniska i vårt tänk .

Tungt och även 3-1 ( snyggt avslut i Mackans kryss ) var inte mycket att säga om som även kom snabbt efter 2-1 .

Vi kämpade matchen ut och gör alla  våra byten och har ett antal lägen att reducera men målvakten i Linköping gjorde någon bra räddning  samt den lilla skärpan saknades vid något avslut .

Positivt dock att Gustav Edèn var med tillbaka från skada och spelade sista 15 minuterna

Extra litet plus till  Oliver Stojanovic och Johan Andersson .

Vi ger oss aldrig !

Nu bara nytt fokus inför denna veckan med träning och match mot Värnamo /Serieledaren hemma där vi skall spela i Rosa Matchdräkt för kampen mot cancer .


Väl mött / coach Stefan
Herr Lunds BK-Karlskrona 3-0 (2-0)
2020-10-17 10:02
Härlig vinst för oss som haft det motigt en lång tid.

Idag visade vi mod att gå med mer folk i offensiven än förut som också resulterade i de bägge straffar som vi fick för hands efter skott och en kapning av deras målvakt på Viktor som gör att vi får 2-0 i första halvleken ,  till slut så får vi 3-0 genom Engin och då är matchen vunnen.

Efter halvtid har vi en liten svacka när vi blir lite passiva och backar hem men bytena som vi gör på våra offensiva spelare  gjorde att vi kom upp i banan igen och kunde vinna på ett bra sätt , vi har ett par ytterligare chanser att göra mål men deras målvakt gör ett par fina räddningar  .

Härlig insats av samtliga spelare !


Startlag :,Mackan,Gustav ,Andre, Johan , Noel , Oliver Stojanovic Fredin, Jesper Rindmo,David, Viktor, Felix,Jakob     avbytare :Isak,Jesper Strid, Engin,Filip, Simon, Oliver SA, Måns

mvh Stefan


Tränarbyte Lunds BK herr !
2020-10-12 11:25
Anders Grimberg har valt att ställa sin plats till förfogande som huvudtränare i Lunds BK.

Naturligtvis ligger beslutet till grund för de sportsliga resultaten de senaste månaderna och att det kan behövas en annan röst runt laget de sista 8 omgångarna i division 1 södra.

Lunds BK respekterar Anders beslut, även om det känns tråkigt i stunden, men samtidigt en öppning för klubben och spelarna att hitta nu energi inför avslutningen av serien.

Anders har under sin tid i Lunds BK visat god samarbetsförmåga och varit väldigt öppen i sin kommunikation mot klubben och omtyckt av spelatruppen. Därför känns det extra vemodigt att de sportsliga resultaten uteblivit.

Det är av största respekt mot Anders, att poängtera att det inte handlar om att Lunds BK sparkat Anders, utan det är helt och hållit hans eget beslut.

Samtidigt har Lunds BK beslutat att avsluta samarbetet med Anders tränarkollega Ted Waltersson Larsson, för att kunna få en annan helhetslösning runt laget under de sista omgångarna.

Ny huvudtränare blir en intern lösning i Stefan Jansson som var huvudtränare i klubben 2017 – 2018. Stefan har de senaste åren verkat som akademiansvarig.

 

Lunds BK tackar både Anders och Ted för ett bra samarbeta under tiden i klubben

och önskar samtidigt Stefan lycka till i sin comeback!

 

Vid eventuella frågor. Välkommen att kontakta undertecknad

Bosse Cronqvist

Klubbchef

0769-410 604

Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier