F14 (Födda 03-04)

2017-06-23 16:02
Ett glatt gäng efter en fin avslutning mot Staffanstorp i säsongens sista match. Riktigt bra kämpat av alla och tack för denna säsong!

Tjejcupen 2017 i Staffanstorp
2017-05-26 07:36
Efter en trevande inledning och förlust i första gruppmatchen så lyfte hela laget sig och de två efterföljande matcherna slutade i oavgjort där enbart små marginaler höll oss borta från en seger. Nu kände vi oss trygga med vårt spel när vi gick in i B-slutspel och vi vinner våra två första matcher. Väl i finalen så är vi något decimerade i truppen på grund av sjukdom och orken börjar tryta efter en lång dag. Dessvärre så förlorar vi denna match men vi är mycket nöjda med att bli tvåa!
Vidare till semifinal i DM
2017-04-26 10:18
Efter en väldigt spännande match mot Hittarp stod LBK F14 till slut som segrare i kvartsfinalen i DM för F14.  I första halvlek spelade Hittarp väldigt bra och med mycket energi i alla insatser. De lyckades allt som oftast med att komma igenom centralt och det blev lite stressat framför vårt straffområde. Vi kom till viss del också igenom och hade bland annat en riktigt farlig målchans. Men efter första halvlek stod det ändå 0–2 till gästernas fördel. Vi beslöt oss för att satsa offensivt och bytte till 4-3-3 och med en härlig energi höll våra spelare ett otroligt tryck framåt och gick in med 100% i alla dueller och insatser. Efter bara några minuter och i princip på tre anfall hade vi vänt underläge 0–2 till ledning 3–2, helt enastående! Med fortsatt fokus och hårt arbete hela vägen till slutsignal stod sig det fina resultatet och nu väntar ett fortsatt DM-äventyr efter sommaren med semifinal i augusti.

Segrare Winter Champions 16/17
2017-04-08 18:21
Efter en fantastisk kämpar insats stod vi som segrare i Winter Champions. Finalen spelades i Vellinge och Husie stod för motståndet. Tjejerna var påtagligt nervösa inför dagens drabbning men när väl matchen kom igång så gav alla 100% vilket ledde till att vi segrade med 3 -1.

FCBEscola i Lund