F15 (Födda 03-04)
Välkommen till Lunds BK F-03/04
Du har nu kommit till hemsidan för Lunds BK F-03/04.
Vi är ett glatt gäng som lägger stort fokus på fotbollen. Inom LBK finns det en tydlig profil för både tränar och spelarutveckling.
Vårt mål är att alla som spelar hos oss ska kunna ges utmaningar utifrån sina förutsättningar och på detta sätt skapa individuell utveckling samt ge en glädje för fotbollen.

Att känna att man är en del av gruppen är väldigt viktigt för oss därför värnar vi mycket om känslan om tillhörighet och att det ska vara roligt att träna och spela match.

Vi tränar två - tre gånger per vecka och vi deltar i flera serier just för att alla ska kunna få spela matcher.
Utöver vanligt seriespel kommer vi även att anmäla oss till olika cuper, och det är bara att hålla koll på denna sida för att veta vad vi gör.

Är du sugen på att spela fotboll då är du varmt välkommen att provträna med oss!

Välkommen!

Håkan Kerrén
hakan.kerren@gmail.com

Träningar höst/vinter
2018-10-17 21:53
Nu går vi in i höst och vinterträning vilket innebär att vi enbart tränar två gånger per vecka. Vi kommer att träna måndagar och onsdagar 18:30 - 20:00 på Centrumplanen.

Tjejcupen 2017 i Staffanstorp
2017-05-26 07:36
Efter en trevande inledning och förlust i första gruppmatchen så lyfte hela laget sig och de två efterföljande matcherna slutade i oavgjort där enbart små marginaler höll oss borta från en seger. Nu kände vi oss trygga med vårt spel när vi gick in i B-slutspel och vi vinner våra två första matcher. Väl i finalen så är vi något decimerade i truppen på grund av sjukdom och orken börjar tryta efter en lång dag. Dessvärre så förlorar vi denna match men vi är mycket nöjda med att bli tvåa!
Vinnare i Sandbycupen
2016-11-21 12:32
Finallagen

F13 spelade i fredags kväll Sandbycupen som innehöll stor dramatik.

Med 1.50 kvar av avgörande gruppspelsmatch fick hallen utrymmas pga av brandlarm och vi fick stå utomhus i matchkläder i ca 30 min innan brandkåren kom.

Vi var mycket imponerade över hur väl utrymningen utfördes och fick även värma oss en stund i Sandbys klubbstuga.

Väl inne igen var vårt spel mycket disciplinerat och bra vilket ledde fram till final mot arrangörsklubben.

Med 11 s. kvar av finalen blev vår målvakt Samantha illa skadad i en sammanstötning utburen på bår och mycket professionellt hjälpt av sjukvårdspersonal för senare transport till akuten. Diyanet drog på sig en väst och övertog målvaktsrollen och det gick till sudden death där till slut Emma avgjorde mot sin innebandykompis i Södra Sandby Aldrig har jag sett bägge finallag vara så glada. Extra bonus var att Agnes blev utsedd till cupens bäste spelare.

På bilden syns Sandbys spelare samt våra hårt jobbande (ö.r) Agnes, Johanna, Olivia, Diyanet och (n.r) Emma o Emma. Samantha ligger på bår utanför bild och Ida o Olivia var dessvärre tvungna lämna återbud till cupen i sista stund.