F14 (Födda 03-04)
Välkomna till Lunds BK Flickor 03/04
Under vårsäsongen kommer vi att spela i två serier för F 14, Skåneserien samt Kompisligan Skåne Mellersta. Vi kommer även att ställa upp i cuper på högsta nationella o internationella nivå samt i lokala cuper.
Vi välkomnar nya spelare till vårt gäng. Kontakta oss och kom gärna och prova hur kul och utmanande man kan ha det hos oss.
Vi välkomnar både målvakter och utespelare som vill spela på högsta nivå samt de som bara vill spela för att fotboll är så kul.
Vidare till semifinal i DM
2017-04-26 10:18
Efter en väldigt spännande match mot Hittarp stod LBK F14 till slut som segrare i kvartsfinalen i DM för F14.  I första halvlek spelade Hittarp väldigt bra och med mycket energi i alla insatser. De lyckades allt som oftast med att komma igenom centralt och det blev lite stressat framför vårt straffområde. Vi kom till viss del också igenom och hade bland annat en riktigt farlig målchans. Men efter första halvlek stod det ändå 0–2 till gästernas fördel. Vi beslöt oss för att satsa offensivt och bytte till 4-3-3 och med en härlig energi höll våra spelare ett otroligt tryck framåt och gick in med 100% i alla dueller och insatser. Efter bara några minuter och i princip på tre anfall hade vi vänt underläge 0–2 till ledning 3–2, helt enastående! Med fortsatt fokus och hårt arbete hela vägen till slutsignal stod sig det fina resultatet och nu väntar ett fortsatt DM-äventyr efter sommaren med semifinal i augusti.

Segrare Winter Champions 16/17
2017-04-08 18:21
Efter en fantastisk kämpar insats stod vi som segrare i Winter Champions. Finalen spelades i Vellinge och Husie stod för motståndet. Tjejerna var påtagligt nervösa inför dagens drabbning men när väl matchen kom igång så gav alla 100% vilket ledde till att vi segrade med 3 -1.
2017-04-03 22:01
I mars åkte vi tillsammans med hela laget och tittade på FC Rosengård - Barcelona i Champions League.

Vinnare i Sandbycupen
2016-11-21 12:32
Finallagen

F13 spelade i fredags kväll Sandbycupen som innehöll stor dramatik.

Med 1.50 kvar av avgörande gruppspelsmatch fick hallen utrymmas pga av brandlarm och vi fick stå utomhus i matchkläder i ca 30 min innan brandkåren kom.

Vi var mycket imponerade över hur väl utrymningen utfördes och fick även värma oss en stund i Sandbys klubbstuga.

Väl inne igen var vårt spel mycket disciplinerat och bra vilket ledde fram till final mot arrangörsklubben.

Med 11 s. kvar av finalen blev vår målvakt Samantha illa skadad i en sammanstötning utburen på bår och mycket professionellt hjälpt av sjukvårdspersonal för senare transport till akuten. Diyanet drog på sig en väst och övertog målvaktsrollen och det gick till sudden death där till slut Emma avgjorde mot sin innebandykompis i Södra Sandby Aldrig har jag sett bägge finallag vara så glada. Extra bonus var att Agnes blev utsedd till cupens bäste spelare.

På bilden syns Sandbys spelare samt våra hårt jobbande (ö.r) Agnes, Johanna, Olivia, Diyanet och (n.r) Emma o Emma. Samantha ligger på bår utanför bild och Ida o Olivia var dessvärre tvungna lämna återbud till cupen i sista stund.

Tis 25/4 18:00
Lör 22/4 11:00