P13 (Födda 04)
Välkomna till Lunds BK P-04

I LBK P-04 har vi ett långsiktigt mål att utbilda fotbollsspelare med möjlighet att nå högsta serierna. Medlet är respekt, glädje och fokus!

Vi är 60 st killar och 5 tränare som älskar fotboll. Vi jobbar med fokus på utbildning av fotbollsspelare både som individer och som lagspelare. Vi arbetar långsiktigt och konsekvent med en spelidé och en grundtanke som bygger på prestation före resultat.

I höst kommer vi spela med 3 lag i seriespelet och ha uppemot 50 spelare igång. Vi kommer ha två lag i A-serierna och ett i C-serie. Vi satsar medvetet på att utöka bredden och låta fler av våra duktiga spelare testa färdigheterna mot tuffaste möjliga motstånd. Det vinner vi på i längden!

Vi välkomnar nya spelare varje måndag kl 19.00 på Klostergårdens IP.

Träningstider from 18/4 :

Måndagar 19.00-20.30 (gräs plan 3)
Tisdagar   19.00-20.30 (gräs plan 3)
Torsdagar 17.30-19.00 (gräs plan 3)

Välkomna!

GULT GÖTT SNACK!

/Tränarna P13

Uppstart efter sommaren!
2017-07-22 10:46
Efter frivilliga sommarträningen startar vi upp ordinarie träning igen den 31/7 kl 19.00.
Vi förväntar oss alla som är tillbaka från semester ansluter inför seriestarten som är redan den 13/8.

Välkomna!
/Tränarna
Frivillig Träning med P14
2017-07-07 12:16

Under Juli månad kommer vi att träna måndagar och onsdagar mellan kl 19:00-20:30 ihop med P14

Vi kommer vara en tränare från vårt lag på varje träning

Vecka 27 Frank

Vecka 28 Lasse

vecka 29 Fredrik

Vi summerar en fin vår!
2017-06-29 21:52
Bild från BiF-cupen
Vår första säsong på 11-mannaplan genomför vi på ett fantastiskt sätt. Efter lite trevande höst i ett par inledande träningsmatcher hittar vi ganska snabbt in i ett vägvinnande och mycket fint spel som kännetecknar det vi vill prestera.

Vintercupen ger oss fina möjligheter att med våra 2 lag kunna hitta rätt. Vi presterar mycket fin fotboll och båda lagen slutar som gruppvinnare. Vi går hela vägen till A-slutspel i Landskrona och får väldigt fina träningsmatcher inför seriestarten.

I serierna så har vi ställt upp med 3 lag i Skånes Sydvästra A, B och C-serie. Vi har vår vana trogen inte spelat med fasta lag. Vi har haft över 50 spelare igång och vi har över 30 spelare som aktivt spelat både i både A och B-serien. I C-serien har vi successivt slussat in många av våra nya spelare.

Trots att vi inte är samspelta i de lag vi ställer upp med så presterar vi under framför allt inledningen av säsongen fantastisk fotboll. Efter succén och manifestationen för vår bredd i BIF-cupen så agerar vi avslutningsvis lite trött de sista 2-3 omgångarna och tappar lite i fokus och fart. Vi avslutar dock topp 3 i alla serierna vilket även det är en succé för vår bredd. Stort tack alla grabbar och föräldrar!
Stor framgång för LBK P13 i BIF-cupen!
2017-05-27 21:36
Stor framgång för vår bredd! Vi delar 2 jämna lag. Efter mycket fint spel tar båda sig vidare till A-slutspel och vi slutar 1:a och 4:a! Fantastisk dag i solen!

FCBEscola i Lund