P13 (Födda 04)
Välkomna till Lunds BK P-04

I LBK P-04 har vi ett långsiktigt mål att utbilda fotbollsspelare med möjlighet att nå högsta serierna. Medlet är respekt, glädje och fokus!

Vi är 62 st killar och 4 tränare som älskar fotboll. Vi jobbar med fokus på utbildning av fotbollsspelare både som individer och som lagspelare. Vi arbetar långsiktigt och konsekvent med en spelidé och en grundtanke som bygger på prestation före resultat.

I höst har vi spelat med 3 lag i seriespelet och har haft över 55 spelare igång. Vi har haft två lag i A-serierna och ett i C-serie. Vi har som vanligt inte kört med fasta lag. Vi har ändå lyckats prestera jämna och utvecklande matcher i A-serierna. I C-serien har vi jobbat vidare med grunderna i vårt spel både defensivt och offensivt. Det vi tränar på ska vi praktisera i match. Syftet är bredden som vi vet är grunden till vår framtida spets!

Vi välkomnar nya spelare varje tisdag kl 19.00 på Klostergårdens IP.

Träningstider from 31/10-15/12 :

Tisdagar 19.00-20.30 (plan 4)
Torsdagar 17.00-18.30 (Arenan)
Fredagar 17.00-18.30 (plan 4)

Välkomna!

GULT GÖTT SNACK!

/Tränarna P13

P16 till SM-final!
2017-10-16 10:04
Bytet som visade sig bli avgjörande!
Vi vill såklart gratulera vårt P16 lag som stod för en enorm prestation när man i semifinalen slog ut Djurgårdens IF, U16. Vi som var där fick se en fantastisk match! GRATTIS till spelare och ledare! Ladda om och ladda rätt så tar ni också finalen! Se en intervju med 2-målsskytten med Bleron Sylejmani! Följ länken! https://pojkfotboll.wordpress.com
Vi sammanfattar hösten! - Nya träningstider!
2017-10-13 09:58
Målinriktad breddsatsning:
Precis som vi har gjort de senaste 3 årens höstsäsong så har vi återigen rullat 2 lag i svåraste A-serien samtidigt som vi har rullat in många av våra nya spelare i C-seriens seriespel. Vi vill att så många spelare som möjligt utmanas och får prova på tuffa matcher där det ställs krav, det utvecklar. Kravet är god träningsnärvaro och motivation att spela match.

Vi har haft över 55 spelare igång. Vi har som vanligt inte kört med fasta lag. Detta märker vi av framför allt i A-serien där vi möter välorganiserade och samspelta lag. Vi har ändå lyckats prestera jämna och utvecklande matcher i A-serierna. I C-serien har vi jobbat vidare med grunderna i vårt spel både defensivt och offensivt. Det vi tränar på ska vi alltid försöka praktisera i match. Syftet är bredden som vi vet är grunden till vår framtida spets!

NYA TRÄNINGSTIDER FROM 31/10:
Tisdagar 19.00-20.30 (plan 4)
Torsdagar 17.00-18.30 (Arenan)
Fredagar 17.00-18.30 (plan 4)
BARCACAMP 2017
2017-07-07 12:16
Till vänster P13 gruppen under ledning av Patrik Andersson. Till höger vår duktiga målvakt Ada!

Sista veckan i Juni var många av våra spelare även i år anmälda till Barcacamp. Högkvalitativ träning under en sommarlovsvecka! Anordnas av Lunds BK i samarbete med FCB Escola.

Stor framgång för LBK P13 i BIF-cupen!
2017-05-27 21:36
Stor framgång för vår bredd! Vi delar 2 jämna lag. Efter mycket fint spel tar båda sig vidare till A-slutspel och vi slutar 1:a och 4:a! Fantastisk dag i solen!

FCBEscola i Lund