P16 (Födda 01)
Välkommen till P16
Afghanistan, Albanien, Elfenbenskusten, England, Etiopien, Italien, Irak, Iran, Kenya, Kosovo, Kroatien, Kurdistan, Nigeria, Polen, Serbien, Somalia, Sverige, Tjeckien och Ungern
I vårt lag är vi ungefär 40 st killar som tillsammans kommer från 19 olika länder i världen. Detta är vi väldigt stolta över. Till oss och vår klubb är nämligen alla välkomna. Vi har en gemensam passion i livet, vi älskar fotboll!
Fotografering i morgon för P16 !
2017-04-23 19:41

Måndag 24 april kl.17.00 vid centrumplanen för hela P16 truppen

Fotografering i matchdress  Gul tröja. vita shorts- gula strumpor

Lagbild och enskilda foto.

Träningen är inställd !

Förlust trots bra spel
2017-04-23 19:28

LBK Gul - Södra Sandby IF  3-6 ( 1-4)

Det blev en mycket märklig match mot S Sandby , Vi stod för spelet och S Sandby stod för målen.

Större delen av matchen spelades på S Sandbys planhalva med ett bra passningsspel och rörliga spelare i Lbk  men S sandby kontrade och gjorde det effektivt.

Idag genomförde vi en bra match med bra passningsspel och rörliga spelare som hjälpte spelare med bollen. Skärpan framför S Sandbys mål kunde vara lite bättre. vi överarbetar lägen ibland för mycket istället för att ta en rakare väg mot mål och komma till avslut.

Oliver i målet fick vi låna in för dagen ifrån P02 kan ej lastas för målen utan gör en bra insats i mål.

Nu har vi jobbat fram en modell som fungerar för laget och bygger vidare ifrån dagens prestation. Målen tar vi i en annan match.

-  Vi går i rätt riktning !!

Bra jobbat!  /  Pete & Christer

Vinst borta mot Öster
2017-04-22 21:01

Östers IF- LBK Blått   2-3  ( 2-1)

En av våra långa borta matcher är avklarad och 3 poäng till samlingen.

Idag skulle vi se om vi hade skakat av oss förra matchens misslyckande. Det började bra och vi radar upp chanser mot Östers mål i en kraftig motvind. Deras målvakt höll kvar Öster i matchen med några riktigt bra räddningar och bra målvaktsspel.

Vi kom dock i underläge efter en hörna och bolluslingen studsade mycket märkligt och ställde flera spelare och Anton  i målet ( fick ersätta Milad som var sjuk)  1-0 till Öster.

Vi skakade av oss målet ganska omgående och kvitterade till 1-1.

Vi går till pausvila med ett underläge men det kändes som att medvind och vårt spel skall räcka för att vända matchen.

Matchen hinner knappt börja då Valton snappar  upp ett misstag i deras försvar och gör 2-2 .

Efter kvitteringen gör vi en kraftansträngning att få med oss alla poängen men deras målvakt räddar dem flera gånger med bra målvaktspel.

I matchen sista 5 minuter trycker vi på och deras utespelare räddar bollen med handen på mållinjen  utan straffsignal men den kommer ett ögonblick senare då Casper fälls i straffområdet .

Straffen sätter Casper säkert i målet.  2-3 och slut på matchen.

Rättvist?  räknar vi målchanserna absolut !

Men det är alltid hårt att förlora en match i sista matchminuten..

Bra jobbat killar !

Idag visade vi att förra matchen är glömd ..

P16 DM match mot BK Olympic.
2017-04-21 12:13

DM match mot BK Olympic