P11 (Födda 08)

Träningstider
Måndagar 18.30 - 20.00
Onsdagar 18.30 - 20.00

Lunds BK P08 är ett glatt gäng bestående av över 40 fotbollskillar! Lagets ledord är: respekt, laganda och sportslighet. Vi strävar hela tiden efter att ha roligare och utvecklas. Vi har en tydlig spelidé och arbetar långsiktigt med individuell och lagets utveckling.

Vi välkomnar alltid nya spelare!
Vill ni provträna är det bara att höra av sig till
Calle Stödberg: calle.stodberg@gmail.com, 0734121017

Lagets instagram:
Sommaruppehåll
2019-07-01 09:44
Under juli tar vi sommaruppehåll från träningarna! Just nu får vi en del förfrågningar om provträning, vilket är jätteroligt! Ni som vill prova på att bli en del av LBK P08 är välkomna på träningarna när vi drar igång igen i början av augusti! Hör gärna av er först till calle.stodberg@gmail.com!

Här på laghemsidan och kalendern kommer det att uppdateras när vi startar träningarna igen, men det blir antagligen första veckan i augusti!

Nu ser vi fram emot en skön sommar så ses vi på Eskilscupen 1-4 augusti.

/ledarna

Snart sommaruppehåll!
2019-06-11 10:13
Det börjar dra ihop sig för slutet på fotbollssäsongen och ett sommaruppehåll!

Denna veckan spelar vi de sista seriematcherna för vårsäsongen. Vi möter Hardeberga på torsdag, Åkarp på fredag och Linero på lördag! Passa på att njut för sen blir det inte matcher på ett tag...

Vi kör träning som vanligt nu på onsdag, men har såklart full förståelse för att många är iväg och firar sin skolavslutning. Vi har också träningar de två kommande veckorna för de killar som är hemma i Lund och vill leka av sig lite. Sista träningen innan uppehållet blir alltså onsdag 26:e juni. Kalendern är uppdaterad.

För er som ska med till Eskilscupen drar vi ju igång 1:a augusti och träningarna kommer starta strax efter det! Vi återkommer såklart med mer info om när vi drar igång igen efter uppehållet!

Tack för vårsäsongen!

Målvaktsträningen startar
2019-04-09 18:16
Hej!

Vi har en fantastiskt duktig målvaktstränare i klubben som heter Samuel. Vanligtvis är han ledare och målvaktstränare i P04orna. Förra året fick vi möjlighet att ta del av målvaktsträning en gång i veckan och det var en succé bland killarna - väldigt roligt och utvecklande. Nu har vi återigen fått möjligheten att ta del av målvaktsträning!

Målvaktsträningen kommer starta veckan efter påsk och vara på torsdagar mellan 17:30-18:20. Samuel tillsammans med någon stödtränare kommer hålla i den och den kommer vara för åldrarna 10-13 år. Hör av er till mig ifall era killar är intresserade av att vara med på målvaktsträningen. Vi kommer kunna skicka runt 3 killar per gång till målvaktsträningen, men vi behöver veta redan nu vilka som kan tänkas vara intresserade, även om man såklart inte kan vara med varje vecka.

Hälsningar Calle

Träningstider i vår
2019-03-24 20:00
Hej,

I mitten av April, när gräsplanerna öppnar kommer vi byta träningstider. Ifall inget oförutsett händer kommer vi träna på dessa tider:

Måndagar: 18:30-20.00
Onsdagar: 18:30-20.00

Vi återkommer med påminnelse när bytet börjar närma sig, men det kommer bli runt den 15:e april. Fram till dess tränar vi som vanligt på nuvarande tider.

Målvaktsträningen, för de som är intresserade kommer också dra igång i April. Det kommer ett separat utskick om det snart.

/Ledarna