P11 (Födda 08)
Träningstider
Måndagar 17.00 - 18.30
Torsdagar 17.30 - 19.00

Vi välkomnar alltid nya spelare!
Vill ni prova på att spela med träna och spela med oss är det bara att höra av sig:
Kontakta: Calle Stödberg calle.stodberg@gmail.com
Träning under sportlovet
2019-02-16 13:42
Hej,

Vi kör träning som vanligt under sportlovet för de killar som är hemma!

/ledarna
Eskilscupen, 2019
2019-02-13 18:56

Som vi pratade om på föräldramötet kommer vi åka på vår första övernattningscup till sommaren. Vi åker till Eskilscupen i Helsingborg 1-4 augusti, vilket är torsdag-söndag.

Eskilscupen är en klassisk cup som spelats sen 1968. Totalt i cupen spelar över 700 lag,

mestadels från Sverige och Danmark, men även en del lag från icke skandinaviska länder

brukar spela. I P11 förra året deltog 70 lag, varav en del extra roliga lag såsom BP,

Hammarby, MFF och Halmstad BK. Helt enkelt en av de största och bästa cuperna man kan

spela. Mer info om själva cupen finns på:

Åka på cup brukar vara en riktig höjdare där både killarna och laget växer. Roligt att kunna hänga tillsammans ett par dagar med massor av skoj och mycket fotboll. Helsingborg är ju dessutom en skön sommarstad så förhoppningsvis hinner vi med lite strandhäng, beachfotboll och bad också. Det blir ett minne som killarna kommer att ha med sig länge! Vi ser också detta som en förberedelse inför det ännu större äventyret Gothia Cup som vi åker till nästa sommar.

Fotbollsmässigt är Eskilscupen riktigt bra. 9 matcher fördelat på 3 matcher per dag. Övernattningen sker på skola och vi får busskort för att transportera oss till och från matcher. Vi åker upp till Helsingborg under eftermiddagen på torsdagen och kommer hem någon gång på söndag eftermiddag/kväll.

Vi kommer behöva ha några föräldrar som följer med och som då övernattar på skolan och följer med under cupen.

Priset för att åka med är 1300kr/person. I det ingår övernattning på skola, 8 måltider, busskortet, all fotboll och en fantastiskt upplevelse. Betalningen kommer att ske i början av maj.

Vi skickar också ut en kallelse. Svara på kallelsen så fort ni vet. Svarstiden är 2 veckor då vi behöver anmäla lagen för att vara garanterad plats. Är det tillräckligt många som kan hänga med så anmäler vi lagen.

Har ni några frågor eller funderingar så bara hör av er.

/Ledarna

Föräldramöte Måndagen den 11:e Februari
2019-01-22 19:32
Måndagen den 11:e Februari kl 19.00 blir det föräldramöte i klubbhuset för oss i P11 (födda -08)!

Det är viktigt med närvaro så vi har förhoppningen att en förälder per kille i laget kommer. Vi kommer skicka en påminnelse eller kallelse när det närmar sig, men lägg in det i era kalendrar redan nu. Vi kommer b.la. gå igenom sakerna nedan. Det är dessutom ett bra tillfälle att lära känna varandra bättre och ta upp frågor/funderingar som ni har angående verksamheten.

• Info om Lunds BKs och vår ungdomsverksamhet
  • Träningar och Matcher (Spelarutvecklingsplanen)
  • Säsongsupplägget, vi åker b.la. på vår första övernattningscup i sommar - Eskilscupen 1-4 augusti i Helsingborg, info om den och annat roligt som händer under säsongen
  • Föräldrarollen, lagkassan, etc
  • 7-manna kickoffen
  • Annat roligt och intressant...
Har ni något specifikt ni vill veta mer om så bara hör av er innan eller ta med frågan till mötet!

/ledarna
Årets 7-mannakickoff (6-7 april)
2019-01-15 16:48

Såsom de senaste åren anordnar vi i Lunds BK 7-mannakickoff cupen nu till våren (6-7 april)! I år blir den större än någonsin. I dagsläget har fler än 200 lag anmält sig och det är nog inte omöjligt att nå upp till över 250 lag.

Alla ungdomslagen (föräldrar) kommer hjälpa till med bemanning under cupen. T.ex. som planvärdar, domarvärdar, städpersonal, försäljningspersonal, sjukvårdspersonal, etc. Förutom att cupen genererar stora intäkter till Lunds BK och ungdomsverksamheten så kommer ju runt 2000-3000 barn att få en riktig rolig fotbollshelg så vi ska verkligen se det som något bra att hjälpa till. Tror de flesta av er som varit med tidigare år haft skoj!

Vi kommer inom de närmsta veckorna skicka ut kallelsen till cupen. Det kommer då gälla att ifall man tackar ja så kommer också 1 förälder hjälpa till att ta pass under cupen. Redan idag kan ni dock lägga in det i era kalendrar ;)

All info om cupen finns på http://www.7-mannakickoff.com  . Anmälda lag finns under fliken "Schema". Scrollar man ner lite på första sidan finns också en fin bild från förra cupen när vi gör mål på MFF :)

/Ledarna