P9 (Födda 08)
2017-04-05 21:43

Hej, ny säsong och nya fotbollstag. Inomhusträningen är slut och trots otaliga påstötningar till kansliet har vi ännu inte fått några träningstider utomhus. Så fort vi får reda på det så kommer ni att bli informerade.

I övrigt är den stora förändringen att vi nu går över till sjumannaspel och seriespel sanktionerat av Skåneboll, och därmed bara en match per tillfälle. Detta till trots så är det fortfarande resultatlöst och bara ytterligare ett träningstillfälle i våra killars fotbollsutbildning. Vid varje hemmamatch måste en förälder vara matchvärd och därmed vara ett stöd till domaren och se till att stämningen är bra runt planen. Ni kommer alla att få en utskrift med de punkter som finns att tänka på när man är matchvärd. Info finns på länk nedan.

Går man och tittar på våra matcher står man på motsatt sida från oss ledare och man hejar och stöttar laget men får inte coacha och ge instruktioner.

Vi kommer att försöka vara ute i god tid med kallelser för matcher och ni kan redan nu kika på vår kalender för hur vårens matcher ligger. http://www.lundsbk.se/kalender/?ID=121392

Dessa kan förändras men vi är snabba på att uppdatera kalendern.

Vi ber er att vara snabba på att svara på kallelser och ha koll på när deadline passerar för då går vi vidare och kallar ny spelare. Får ni förhinder efter att ni tackat ja kontakta oss, och våra uppgifter hittar ni här:  http://www.lundsbk.se/sida/?ID=121397

Vår träningsfilosofi baserar sig på rörelse, koordination och bollkontroll. Vår sociala filosofi baserar sig på delaktighet, kamratskap och att ha roligt.

Våra träningar kommer att följa teman som vi kommer att växla mellan då vi vet att vissa killar bara tränar vissa dagar. Dessa kommer att fokusera på rörelse, bollkontroll/trygghet, skott och passningar.

Även om det kanske börjar bli tjatigt efter våra tackmail så var det fantastiskt kul att se uppslutningen och arbetsinsatsen på cupen föregående helg. Och vi vill därmed återigen slå ett slag för att det finns uppgifter kring laget som föräldrar kan bidra med. Allt för att öka samhörighet och glädje.

Nu på lördag 8/4 kl.14 har vårt A-lag premiär i sin serie mot Prespa och vi kommer att gå dit. Vill ert barn komma och titta så har vi samling 13.40 utanför arenan.

Mvh Ledarna
2016-08-13 12:08
Hej, nu är säsongen igång igen och vi har ett par saker vi önskar ta upp för att kunna åstadkomma en så bra verksamhet som möjligt för våra barn. Då det är svårt för alla att få tid till  föräldramöte väljer vi att skicka informationen i mail och publicera det på hemsidan.
  • Öva gärna med era barn att knyta skorna
  • Vänligen respektera våra träningstider
  • För att träna och spela match i LBK så måste man betala medlemsavgift
  • Vi har önskemål om att en föräldragrupp bildas som kan stötta verksamheten med att ha hand om kioskbokning och lotteriet mm. I annat fall ser vi gärna att någon eller några vill ansluta sig till ledargruppen.
  • Vid matcher önskar vi att föräldrar står på motsatt sida från ledarna och spelarna samt håller sig till att heja och uppmuntra. Ledarna coachar och ger direktiv.
  • När kallelser skickas ut önskar vi att ni svarar så snabbt som möjligt och när deadline har passerat går vi vidare och kallar en ny spelare.
Har ni frågor eller synpunkter får ni gärna höra av er.
Med vänlig hälsning, Bhupinder, Calle, Fredrik och Martin
Knattespelen Uppåkra
2016-04-23 16:21
Vårsolen sken och bjöd in till en fantastisk premiärdag för vårsäsongen 2016, och match mot Linero och Uppåkra. Även om solen gick i moln efter en stund så fortsatte spelet och inställningen att glänsa. Pojkarna talar gärna om Messi, Ronaldo och Neymar, men idag gick tränarnas tankar till Neuer efter offensivt målvaktsspel, Beckenbauer efter fina brytningar och uppspel samt Inzaghi efter klassiskt måltjuvsmanér.
Alltid extra kul att se att killarna snappar upp det vi tränar på och tjatar om, framsteg i kant- och passningsspel samt snabb igångsättning av spelet.

Föreningsvecka
2016-02-18 11:42
För våra medlemmar så är det dags för en föreningsvecka vilket innebär rabatt på alla produkter på Intersport vid Nova Lund.
Lunds BK:s kampsång
2016-02-04 11:41
Hört LBK:s kampsång tidigare? Vi fann två gamla godingar som vi rekommenderar och det är aldrig fel att sjunga med. Mycket nöje till er alla!
Lör 29/4 10:00
Lör 29/4 10:30