P10 (Födda 08)
Träningstider
tisdagar 17.30 - 19.00
torsdagar 17.30 - 19.00

Om du vill prova att spela med oss är du välkommen.
Kontakta: Fredrik Svensson svensson_fredrik@hotmail.com
Träning på lovet
2018-10-26 08:32
Hej,

Vi kör träning som vanligt (mån, tors) på lovet nästa vecka för de som är hemma!

Hälsningar - Ledarna
Nya träningstider!
2018-10-16 19:44
Hej!

På torsdag blir sista träningen med nuvarande schema och f.rom.  måndag, dvs den 22 oktober kommer vi träna enligt följande:

Måndagar 17.00 till 18.30 på plan 4 (konstgräset)
Torsdagar 18.30 till 20.00 på plan 4 (konstgräset)

Kalendern är uppdaterad! Vi kommer träna enligt dessa tider året ut, men vi kommer göra ett uppehåll någon gång mellan december - januari.

Påminn gärna killarna om att komma förberedda till träningarna med ordentligt med kläder. Det går vanligtvis bra att träna ute på vintern, men det krävs att man klär sig bra. Det är bättre att ha med sig för mycket kläder och ta av sig än tvärtom...

7-manna kickoff - ledarkommitten
2018-10-03 10:46
Hej,

Under de tre senaste åren har vi i Lunds BK anordnat en 7-mannakickoff cup på våren som nu har växt till den näst största turneringen i Skåne med nära på 200 deltagande lag från bl.a. Danmark och stora delar av södra Sverige. Vårt lag har varit med i organisationen de två senaste åren och starkt bidragit till att vi kunnat växa cupen och glädja alla barn som spelar cupen varje år.

Den cupgeneral som har drivit detta framåt, Mattias Nilsson (förälder i P11), har nu valt att tacka för sig men kommer att kvarstå som bollplank och hjälpa till. Det har fört med sig att vi har beslutat oss för att ersätta generalen med en ledarkommitté bestående av ett antal personer från alla åldersgrupper då vinsten kommer alla till del.

Intäkterna från cupen är väldigt bra och ger klubben möjligheter till att förbättra sitt arbete och ge alla spelare och ledare i klubben bättre förutsättningar.

Alla åldersgrupper måste bidra med en person till ledarkommittén, och utöver att pengar kommer klubben tillgodo får även de grupper som ställer upp en extra ersättning till dess lagkassan.

Vi behöver helt enkelt en förälder från vårt lag som kommer ingå i denna grupp. Det krävs ingen fotbollskunskap, det är roligt, och man bidrar verkligen. Det kommer vara ett antal möten under hösten och början av nästa år, och sen blir mötena lite tätare när cupen närmar sig och man behöver närvara under cupen. Anmäl ert intresse till oss ledare, vi behöver ge klubben ett namn innan 9 oktober.

Förutom personen i ledarkommitten, kommer vi på samma sätt som föregående år behöva föräldrar som vill vara med och driva särskilda områden. Vi behöver tex folk som är med i grupper som har hand om försäljning, sponsring, lagrekrytering, bemanning, kringarrangemang, media etc. Hör av er om ni vill vara i något av detta. Det kan också ju såklart vara så att ni sitter på bra sponsorkontakter eller andra kontakter som kan vara bra. Som vanligt kommer föräldrar tilldelas arbetspass när själva cupen spelas.

Träningsmatcher mot P9
2018-09-06 14:29
Hej,

Vi har lyckats få till två träningsmatcher mot Lunds BK P9 lag, dvs de killarna som är ett år yngre än oss. De vill ha matcherna för att prova på 7-manna lite mer. För oss passar det bra, då vi har en del nya killar som gärna spelar lite matcher.

Den första matchen kommer spelas redan nu på måndag, på deras träningstid kl 17.30 - 19.00. Den andra matchen spelas veckan därpå på vår träningstid, tisdagen den 18:e.

Vi spelade mot dem i våras och det var väldigt uppskattat från bådas sidor. Vi vet att många av killarna vill spela matchen, men då endast 10-11 st per match kommer kunna spela kommer vi prioritera de som inte spelat så många matcher under hösten.

Vi kommer skicka ut kallelser till de två matcherna snart. Svara ja/nej på kallelsen så fort ni vet.