Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P10 (Födda 08)
Träningstider
tisdagar 17.30 - 19.00
torsdagar 17.30 - 19.00

Om du vill prova att spela med oss är du välkommen. 
Kontakta: Fredrik Svensson svensson_fredrik@hotmail.com
Träningsmatcher mot P9
2018-09-06 14:29
Hej, 

Vi har lyckats få till två träningsmatcher mot Lunds BK P9 lag, dvs de killarna som är ett år yngre än oss. De vill ha matcherna för att prova på 7-manna lite mer. För oss passar det bra, då vi har en del nya killar som gärna spelar lite matcher.

Den första matchen kommer spelas redan nu på måndag, på deras träningstid kl 17.30 - 19.00. Den andra matchen spelas veckan därpå på vår träningstid, tisdagen den 18:e.

Vi spelade mot dem i våras och det var väldigt uppskattat från bådas sidor. Vi vet att många av killarna vill spela matchen, men då endast 10-11 st per match kommer kunna spela kommer vi prioritera de som inte spelat så många matcher under hösten. 

Vi kommer skicka ut kallelser till de två matcherna snart. Svara ja/nej på kallelsen så fort ni vet. 

/Ledarna
Målvaktsträning
2018-08-26 19:05
Hej, 

För er som är sugna så kör den extra målvaktsträningen igång på onsdagar framöver, kl 17.30-18.30. Lunds BK har en målvaktstränare som kommer köra specialiserad målvaktsträning för oss i åldrarna 10-12 år. Vi har lite begränsat med platser så meddela ert intresse. Givetvis kommer alla som vill prova på få chansen. Det är garanterat roligt och utvecklande så även om man inte brukar stå på matcher och träningar så kan det rekommenderas att prova på någon gång! 

Meddela ert intresse till mig om ni vill komma på onsdag, eller någon gång framöver!

/Calle
Höstsäsongens kallelser m.m.
2018-08-06 20:13
Höstsäsongen startade ju lite smått förra veckan med träningar för de som var hemma plus att vi hade två lag som spelade Harriecupen i Kävlinge. Vi var lite ringrostiga, men spelade stundtals fin fotboll och visade stark karaktär i värmen. Väldigt kul att träffa killarna igen efter sommaruppehållet och vi ser fram emot en rolig höst. Det är ju fortfarande en del som är på semester och camps och liknande så denna veckan är vi nog några färre på träningarna, men fr.o.m. nästa vecka räknar vi med bra uppslutning igen. Det är viktigt att kontinuerligt komma på träningar och matcher. Både för utvecklingen, men också för t.ex. lagandan och kamratskapen.

Vi har skickat ut kallelser för alla höstens seriematcher för att ni ska kunna planera in dem. Det kommer eventuellt komma några få kallelser senare också, då vi fyller på med spelare. Tänk på att ifall ni får kallelser en dag som inte passar så kan ni alltid prata med oss för att få en annan match den helgen istället. Det är bara att kolla lite i kalendern vilka matcher det finns. Ofta kan vi lösa det, vi är ju måna om att killarna ska spela matcher kontinuerligt. Matcherna är ju ett träningstillfälle som är väldigt utvecklande och roligt. 

Svara Ja/Nej på kallelser så fort ni vet, låt inte tiden för kallelsen gå ut innan ni svarar. Det underlättar vår planering. Använd gärna "Sportadmins medlemsapp" till era telefoner. Den ger en bra överblick på kalendern och vad man svarat på.

Hälsningar - Ledarna
Höstsäsongen drar igång!
2018-07-30 16:18
Hej!

Hoppas alla haft en skön sommar och är sugna på lite organiserad fotboll igen! Denna vecka drar vi igång med träningarna för er som är hemma. Vi har samma träningstider som i våras, dvs tisdagar och torsdagar 17.30 - 19.00. 

Spelschemat för höstens seriespel är klart och finns inlagt i kalendern. Vi har skickat ut kallelser för matcherna i augusti och kommer snart skicka ut resterande, så ni kan planera. Det är väldigt viktigt att ni sköter kallelserna och svarar Ja/Nej i tid. Enklaste sättet att få överblick på kallelserna är att ladda ner "Sportadmins medlems app" där man kan sköta alla kallelser och se vilka matcher man tackat ja till.

Nu ser vi fram emot en rolig och utvecklande höstsäsong!

/Ledarna


 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier