P11 (Födda 07)

Träningstider
måndagar 17.30 - 19.00
onsdagar 17.30 - 19.00

Om du vill prova att spela med oss är du välkommen.
Kontakta: Peter Kisch (0733-949224) peter.kisch@telia.com

Cafétjänst pass 3 av 4, vecka 33
2018-07-15 17:57
Hej,

Årets tredje cafepass inträffar första träningsveckan efter sommarlovet.

Vi har lagt upp ett schema där vi enbart fokuserar på de tider som ungdomarna har matcher i veckan. Dessa tider måste besättas av två personer. Börja med att skriva upp er på de tider som inte har någon uppsatt.

Doodlen för vecka 33 hittar ni HÄR!

För mer info om cafepassen läs föregående nyhet. Hur det fungerar kan man läsa om HÄR!

Mattias
Cafétjänst 2018
2017-12-15 18:45
Som ni alla säkert känner till vid det här laget är cafét viktigt för att klubben ska få ekonomin att gå ihop. Arbetet i cafét är inte betungande. Man säljer lite korv, dricka och glass till en billig peng samtidigt som man ser till att det i kalla tider finns ett ställe att värma sig i. Ibland får man hjälpa till med att hitta rätt storlek på ett par LBK shorts och en annan gång hjälper man lagen att hitta omklädningsrum. Det är kort sagt riktigt trevligt.

Som förberedelse för nästa år finns schemat redan klart för vår åldersgrupp.

För 2018 har vi tilldelats fyra tillfällen: Veckorna 05, 17, 34, 43.

Den första och sista veckan räknar vi med att vi inte behöver bemanna fullt ut. De två i mitten är det sannolikt lite mer tryck i kiosken och då behöver i princip en förälder från alla barn ställa upp. Om man inte kan en av veckorna räknar vi med att man tar ett större ansvar för de andra veckorna.

Varje pass är ca 2-3 timmar och delar vi jämnt på detta så bör det räcka med tre pass var, så totalt handlar det om ca 6-9 timmar på ett år. När vi skickar ut anmälningsmailen anmäler ni er som vanligt via Doodle som finns som app både för Android och frukt-telefoner.

Fundera lite på hur ert schema ser ut för året om ni redan vet och anmäl er gärna i tid när vi skickar ut anmälningsmailen. Efter tre pass kan ni känna att nu har ni gjort ert för i år om ni inte tycker det är så roligt att ni vill ta fler pass, det hindrar vi er inte ifrån. Nu har ni informationen här så det inte kommer som en överraskning.

Med bästa hälsningar
Mattias för Lunds BK P07

LBK Shopen
2016-02-04 11:38
Ni vet väl om att ni kan köpa in tränings och supportermateriel genom vår shop?