P11 (Födda 06)
Välkommen till LBK Pojkar 06!

Vi är en stor grupp med ca 50 spelare och 5 ledare. Vår primära målsättning är att få så många som möjligt att tycka att det är roligt både med fotbollen och socialt med gruppen. För att uppnå detta strävar vi efter att fokusera på positiva steg i varje spelares utveckling såväl som utveckling för gruppen som helhet. Vi har inga fasta lag eller positioner eftersom vi tror att spelarna får en större bredd i sin spelförståelse av att spela med olika konstellationer och prova på olika positioner. Vi anser också att detta bidrar till att alla känner att de är en del av samma lag trots gruppens storlek.

Socialt jobbar vi för att alla skall känna sig välkomna och respekterade. Vi kräver ett vårdat språk och respektfullt agerande gentemot varandra både på och utanför plan.

Om man är intresserad av att provträna med oss är det bara att dyka upp i god tid på någon av träningarna.

Träningstider under HT 2017:
Mån 17.30-19 på gräsplan 4
Ons 17.30-19 på konstgräset, helplan
Saikcupen 2017
2017-07-04 17:18
Vädret till trots blev LBK P06 deltagande vid SAIK-cupen 2017 en fantastisk resa! Ett roligt och glatt gäng med två jämna lag à tio spelare och totalt fem ledare åkte upp till Växjö för tre cupdagar och två nätters övernattning i Östra Lugnets skola. Fotbollsmässigt blev det en succé med mycket fint passningsspel, en stor kampvilja och inte minst många vackra mål. Som grädde på moset tilldelades LBK desutom “Fair play”-priset för P06. Bra jobbat!!
Föreningsvecka
2016-02-18 11:39
För våra medlemmar så är det dags för en föreningsvecka vilket innebär rabatt på alla produkter på Intersport vid Nova Lund.
Lunds BKs Intersport profil 2016
2016-02-09 12:09
Nu är det dags för det nya klädesplagget från vår leverantör Intersport vid Nova Lund.
Lunds BK:s kampsång
2016-02-09 12:06
Hört LBK:s kampsång tidigare? Vi fann två gamla godingar som vi rekommenderar och det är aldrig fel att sjunga med. Mycket nöje till er alla!

FCBEscola i Lund