P11 (Födda 06)
Välkommen till LBK Pojkar 06 (P11)

Vi är en stor grupp med ca 50 spelare och 5 ledare. Vår primära målsättning är att få så många som möjligt att tycka att det är roligt både med fotbollen och socialt med gruppen. För att uppnå detta strävar vi efter att fokusera på positiva steg i varje spelares utveckling såväl som utveckling för gruppen som helhet. Vi har inga fasta lag eller positioner eftersom vi tror att spelarna får en större bredd i sin spelförståelse av att spela med olika konstellationer och prova på olika positioner. Det bidrar också till att alla känner att de är en del av samma lag trots den breda truppen.

Socialt är det viktigt att alla känner sig välkomna och respekterade. Vi eftersträvar ett vårdat språk och respektfullt agerande gentemot varandra och vår omgivning både på och utanför plan.

Om man är intresserad av att provträna med oss är det bara att dyka upp i god tid på någon av träningarna. Till träning skall man ha med sig träningskläder, fotbollsskor, benskydd och vattenflaska. Under vintern behövs även underställ, mössa och vantar.

Välkomna!!

Föreningsvecka
2016-02-18 11:39
För våra medlemmar så är det dags för en föreningsvecka vilket innebär rabatt på alla produkter på Intersport vid Nova Lund.
Lunds BKs Intersport profil 2016
2016-02-09 12:09
Nu är det dags för det nya klädesplagget från vår leverantör Intersport vid Nova Lund.
Lunds BK:s kampsång
2016-02-09 12:06
Hört LBK:s kampsång tidigare? Vi fann två gamla godingar som vi rekommenderar och det är aldrig fel att sjunga med. Mycket nöje till er alla!
FCBescola på Klostergården
2016-02-04 11:18
I sommar så blir det ett besök av FC Barcelona på Klostergårdens IP. Deras FCBescola kommer att ha fullt med spännande övningar från dess välkända akademi och detta vill ni inte missa! Klicka vidare och läs mer.

FCBEscola i Lund