Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
Dam

Välkommen till oss i Lunds BKs damlag!
LUNDS BK DAM 2019/20


Laget idag består av ca 30 spelare, med ett åldersspann från 16-28 år. 2020 så spelar vi i div.3, var vi spelar 2021 får framtiden utvisa...

Målet och syftet med vår verksamhet är att trivas ihop och samtidigt ha ett kontinuerligt lärande, lärande från såväl matchspel som från träning. Där fokus ligger på laget före jaget, med ett inkluderande synsätt och god kamratanda!

Vi tränar under säsong 3 dagar i veckan, 1 pass på naturgräs och 2 pass inne på arenan(centrumplanen). De dagar vi tränar är Måndag, Onsdag och Torsdag kl. 18.30 - 20.
Utanför säsong så tränar vi två gånger per vecka, träningsdagarna är då måndagar och onsdagar 18:30 - 20:00 på centrumplanen, Klostergårdens IP.
Vi välkomnar alltid nya spelare, så är du intresserad av vår verksamhet så är det bara att slå en signal eller skicka ett mail till vår huvudtränare Mikael Törnqvist.

Välkommen till oss i Lunds BK!

Mikael Törnqvist 
0707-944215
micket7707@gmail.com
Referat: Lunds sk - Lunds BK
Oboy vilket vackert väder...
2020-03-21 19:40
En härlig dag med match mot Lunds SK, som vi också har i serien.
En match med många ansikten, öppna spjäll åt båda håll över banan med många mål! En bra genomkörare/träning, inte mycket mer än så. Alla gör sitt jobb men vi får återigen snurra runt på ovana positioner och med få spelare, 2 fantastiska avbytare men det hade varit mer gynnsamt med 5. Ni kämpar på och vi ger aldrig upp, ni har alltid rätt inställning och karaktär och det kommer vi vinna på i längden. Matchen slutar tyvärr orättvist rent resultatmässigt då vi har hela bollen över mållinjen i slutet av matchen, domaren var inte där och såg något annat. Men men sån är fotbollen och det är därför vi alla älskar den! Bra jobbat tjejer, vi jobbar på...

/Micke, Håkan, Patrik och Kroon 
Referat: Lunds BK (3) - FC Staffanstorp (2)
Vi gnuggar på...
2020-03-17 17:09
En något speciell match så här i corona tider, med en allmänt märklig känsla över det hela. 
Vi möter för dagen ett duktigt motstånd i FC Staffanstorp, ett lag som huserar i div2. Vi gör saker både bra och mindre bra, där vi fokuserar på det vi gör bra och tar det med oss! Vi märker att vi måste vara mer aggressiva, spela snabbare med högre bolltempo, tydligare i vad vi vill, komma upp i tidigare press, vilja vinna varje duell, större fokus och prata mer över banan. Detta är situationer som vi gnuggar vidare på i träning! De sekvenser under match när vi är i zonen, då är vi riktigt bra med och hänger på motståndet. Detta kommer och går i perioder, där de "bättre" perioderna behöver bli längre och fler. Det är inget jag oroar mig för, det kommer snart! Ni gör det bra och kämpar på, för varandra och för klubben och det är så positivt! Bra jobb tjejer! Ny vecka med ny match i helgen som kommer, då Torns IF borta kl.14 på Lördag 21/3. 

/Micke,Håkan,Patrik och Kroon.
Referat: Marieholms IS - Lunds BK
Första matchen för vårt U lag
2020-03-08 13:59
Vi kommer till start med en stor trupp idag, med många hungriga tjejer! Vi startar matchen i ett bra tempo och det kommer ett mål redan inom loppet av ett par minuter. Sen rullar det på och vi är rejäla i vårt spel, håller oss till det vi pratat om innan match. Tålamod, tempo och ett rejält spel. Vi gör många byten och rullar runt på många spelare, alla gör det bra där man kommer in oavsett om man är ovan eller van vid positionen. Jätte bra! Kul att se hur vi står upp för varandra och tar kampen, ingen viker ner sig. Matchen slutar med en 5-1 seger, en seger med mycket glädje och karaktär! Bra jobbat på alla fötter och huvud, en gedigen lag insats! Tack!
Ny träningsvecka väntar där vi fortsätter slipa på det som slipas bör.

/Micke, Håkan, Patrik och Kroon 
Referat: Husie IF (3) - Lunds BK (3)
Märklig match
2020-03-08 13:51
Till dagen kommer vi lite kort med folk, med endast 2 avbytare. Något tuffa förutsättningar, framför allt när vi sen får 2 skador och tvingas spela utan avbytare. 
Vi gör ändå det bra, när vi spelar så som vi ska. Vi blir hårt straffade på våra misstag, där tyvärr motståndet gör mål på oss vid 3 tillfällen. Vi fick se spelare på lite ovana positioner och det är nyttigt, andan är god och det är också positivt. 3 mål framåt vilket också tar med oss, toppen! Vi vet vad vi kan, det kommer komma med tiden och vi måste ha tålamod och ge det tid. Bra jobbat tjejer, ny träningsvecka och match till helgen igen...denna gång hemma och det är skönt!

/Micke, Håkan, Patrik och Kroon 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier