Dam
Välkommen till Lunds BK Dam
Du har nu kommit till hemsidan för LBK Dam.
Sidan kommer att uppdateras löpande med information kring vår verksamhet.

Vi har åter igen startat upp damlaget efter 1 års uppehåll. Responsen har varit mycket positiv och vi har idag en trupp på  25 spelare. Några är spelare som tidigare har representerat föreningen medans andra är nya.

Under vintern/våren kommer vi att träna två gånger per vecka och när vädret så tillåter utökar vi med ytterligare en träningsdag. Våra träningsdagar är måndagar och onsdagar 18:30 - 20:00 på centrumplanen, Klostergårdens IP.
Vi välkomnar nya spelare, är du intresserad av vår verksamhet så är det bara att komma förbi när vi tränar eller slå en signal till huvudtränare Mikael Törnqvist.

Välkommen till oss!

Mikael Törnqvist
micket7707@gmail.com
Referat: Lunds BK - Gif nike
2019-02-10 20:03

Kanon insats idag tjejer! Vår första riktiga match och ni gör det exemplariskt!

Vi möter idag ett Nike som spelat ihop i flera år, vilket märktes i deras spel. Vår insats är bra, vi ligger rätt i positionerna och håller oss till den matchplan som var uppsatt. Vi gör det vi har tränat på, flytta lagdelar och ha tålamod i vårt spel. Vi håller bollen på marken och försöker rulla boll, inte ta förhastade beslut och bara slänga iväg bollen till motståndarna.

Det märks att vi är ett lag med stort fotbollskunnande och med en otrolig kämpaglöd. Vi pratade om att inte lämna över ansvar till någon annan utan stå upp för varandra, detta gjordes genom hela matchen.

Vi spelar oss till lägen, går in rejält i situationer, håller positioner, utmanar, kommer till avslut och gör detta bra!

Det finns verkligen en grund att bygga på och vi tränar på, det kommer bara bli bättre och bättre med tiden! Jag tror på det och ni tror på det, vilket gör att vi som lag kan gå vidare framåt!

Tack för en fin insats ikväll tjejer med mycket bra energi!

// Micke

Dags för hemmamatch och premiär!
2019-02-07 23:43

Söndag 10/2 har vi premiär för det nya damlaget i Lunds BK! Motståndet står GIF Nike för, en klubb som också startat upp sin dam verksamhet inför 2019.

Vi i Lunds BK hälsar bortalag och publik välkomna till centrumplanen klostergårdens IP. Matchstart är kl. 17.00

Välkomna!

Referat: Gif nike - Lunds BK
Inställd match
2019-01-28 08:30
Matchen mot Gif Nike blev tyvärr inställd. Arbetar på att få till en match inom snar framtid.
Kvartfinal i harlösaspelen 2019!
2019-01-13 22:55
Bra jobbat idag tjejer! Stolt över er insats och det ska ni också vara. Starkt att ta sig till kvartsfinal trots att vi inte tränat futsal och att vi aldrig spelat ihop som lag! Kul att se dam och f16 ihop på plan, det lär det bli mer av i framtiden!
// Micke, Håkan och Kroon