Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P14 (Födda 03)
Välkomna till P03
Gräset är alltid grönare hos oss!
Vi är ett stort antal spelare på alla nivåer som gillar att lira fotboll och ha kul tillsammans. Alla som tycker fotboll är roligt är välkomna till oss. Är man osäker så kan man komma och prova ett par gånger. Vi vill ha så många som möjligt med i vår fotbollsfamilj.

Välkomna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P14 ansvarar för Caféet följande veckor under 2017:
 10  6/3 - 12/3,
 22  29/5 - 4/6, 
 37  11/9 - 17/9,
 49  4/12 - 10/12.

Sommarfotboll i juli
2017-06-22 22:54
I juli spelar vi sommarfotboll måndag och onsdag kl 19:00 på konstgräset. Vi spelar tillsammans med 04:orna och kör roliga övningar och mycket spel.
Dana Cup
2017-06-22 22:49

24-29/7 åker vi till Hjörring för att delta i Dana Cup.

Vi ställer upp med tre lag och får hjälp av några spelare från P13.

Information har mailats till alla spelare.

 

Vi ses i Dana Cup.

http://www.danacup.com


2017-05-12 09:29

Future Cup
2016-03-29 09:43
Under påsken deltog Lunds BKs P13 i Future Cup. Future Cup är en"elitcup" där flera namnkunniga och duktiga lag deltar. P13 åkte dit med inställningen att förbättra beslutsfattandet och öka tempot i vårt eget spel. Vi utgick hela tiden från vårt eget spel och valde att inte anpassa spelt efter motståndarnas sätt att spela. 

Sammanfattningsvis kan vi säga att turneringen blev en stor framgång prestationsmässigt och vi fick definitivt ut det vi ville av vårt deltagande. Resultatmässigt blev det kanske inga lysande siffror men vi spelade mycket bra och det var misstag som gjorde att resultaten stack iväg i vissa matcher. Alla misstag straffar sig omedelbart på den här nivån vilket blev en nyttig erfarenhet för våra spelare. 

I gruppspelets första match mötte vi IFK Lidingö FK. Ett bra lag som vann rättvist med 6-1. Trots sifrorna kändes det ändå som ett lag vi skulle kunna slå en bra dag.

Därefter möte vi norska Fornebu FK. Bästa laget i gruppen. Vi börjar matchen riktigt bra och pressar tillbaka norrmännen första 10. Sedan får Fornebu ordning på spelet och kan göra 2-0 inom ett par minuter. Vi har svårt att komma till avslut men tycker ändå att vi fortfarande spelar helt ok. Forenbu hinner göra ytterligare 3 mål och matchen slutar 5-0. 

Sista matchen och där står GAIS för motståndet. Det blåser nu rejält och vi drar vinstlotten och får medvind. Vi börjar återigen bra och gör 1-0 redan i 10:de minuten. Vi har full kontroll på matchen och GAIS har inte mycket att sätta emot. I andra halvlek får har vi motvind vilket natrurligtvis gynnar GAIS. GAIS lyckas dock inte dra nytta av fördelen och vi kan relativt enkelt hålla undan. I slutet av matchen drabbas vi av en onödig utvisning med påföljande matchstraff men det påvrkar inte matchbilden under det resterande minuterna av matchen. Vi vinner övertygande med 1-0.

Placeringsmatchen mot kinna IF blir en lustig historia. Flera spelare är nu skadade plus att vi inte kan sätta in vår spelare med matchstraff. Vi försöker spela fotboll och Kinna slår långa bollar på Bengt. Tyvärr ger det resultat och Kinna kan gå till pausvila med ledning 3-1. I andra får vi stopp på dom långa bollarna och vi matar på. Vi trycker på men lyckas dess värre inte få in bollskrället i målet. Kinna IF fick sig en riktig nagelbitare. Vi är nöjda ed insattsen men önskar att vi hade fler hela spelare.

I sista matchen möter vi AIK. Även i denna match spelar vi riktigt underhållande fotboll. AIK gör 4 mål det första 14 minuterna på lite enkla lobbar in bakom vår målvakt som inte når bollarna riktigt. Sedan tar vi över matchen och radar upp riktigt fina målchanser. Två stolpskot ett bortdömt mål bland annat. Vi gör 2 mål och går till halvtidsvila med underläge 4-2. Vi fortsätter spela bra men lyckas som sagt inte peta in bollen i denna matchen heller. AIK kan göra ett sista mål i 49:de minuten och matchen slutar med förlust 5-2. 
 
FCBEscola i Lund
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier