Torns IF - Lunds BK 0-2 (0-1)
2020-11-14 09:56
Lite sen rapportering från förra helgens match.
Stark insats på tung slirig gräsmatta. Vinst i kampen mot Torn med 0-2.

Första halvleken startade vi på ett bra sätt och kom i anfall oftast på vår högersida med André och Oliver som kom fram på ett bra sätt och var nära ett par gånger att hitta rätt frispelning till antingen Rindmo och  Hillstedt som ständigt var på språng.

En bit in i första halvleken får vi en frispark på Torns planhalva och Hillstedt får till både farten samt riktning så Noel kastar sig fram nära mål och nickar in 0-1 i nättaket. Viktigt att vi får första målet i derbyt.

Torn skapar en del chanser också men Mackan var på ett strålande humör och spred lugn i defensiven.

0-1 ledning i halvlek och vi talade om att inte falla hem utan fortsatt vara offensiva då Torn är tunga när det lyfter långt och fyller på med många spelare. Just så blev det i slutet på matchen. Innan dess hade vi dock lyckats utöka vår ledning med ett skott från Hillstedt som Torns målvakt är på men stöter in i egen bur. 0-2 ledning för oss!

Andra halvlek fortsätter och det blir en kamp mot gräsmattan, Torn samt skador som gjorde att vi tvingades till flera byten. Avbytarna gjorde mycket bra insatser och höjde oss när vi behövde det som mest.

Starka insatser av hela laget!

Nästa match har vi FC Trollhättan hemma, 14/11 kl 15.00
Motala - Lunds BK 0-0 !
2020-09-09 10:17
Tredje oavgjorda matchen i rad !

Matchen började och Motala var det bättre laget och tryckte på med allt från start och vi såg lite sega ut efter lång tidig bussresa ,Motala skapade några farligheter både på en hörna med en farlig nick samt något skott utifrån men ju längre första halvleken gick så kom vi in mer i matchen med både bollinnehav samt chanser den vassaste hade Jesper Strid med ett bra skottläge mitt framför målvakten som gör en bra räddning också Filip bohman hade ett avslut som målvakten styrde till hörna .

Andra halvleken blev lite av Hawaii , båda lagen växlade bollinnehavet samt målchanser så matchen kunde slutat med seger för bägge lagen .

Våra vassaste målchanser kom på fasta situationer med både Noel på en hörna  samt i slutet med Johans nick som går utanför efter frispark .

En poäng borta mot Motala fick vi med oss hem + att vi ej släppte in mål för andra matchen i rad .

/ LBK
2-2 LBK-Utsikten !
2020-08-30 08:48
Lördagens match präglades av mycket kamp och inte skönspel från någon sida . Matchen var jämn spelmässigt i första halvleken och bjöd inte på många målchanser från lagen men i slutet fick LBK hörna som slogs in med sådan kraft att Utsikten ej han upptäcka Stefan Arnshed som stod helt ren i "slottet" och nickade in 1-0 till Krubban ett viktigt mål precis innan första halvlekens slut .

Andra halvlekens start har Utsikten lite mer boll och styr spelet men utan att skapa riktigt farliga målchanser mot målet och Mattias .

2-0 kommer sedan  i en omställning som Johan Andersson följer med hela vägen upp i anfallet och avslutar snyggt med en nick i ena búrgaveln , 2-0 och ledningen kändes trygg och att detta skulle gå hela vägen för LBK och ta 3 poäng mot topplaget Utsikten .

Sedan i en tilltrasslad situation får Utsikten straff där bägge spelarna håller i varandra men domaren dömer straff ändock och 2-1 är ett faktum som också tar in Utsikten i matchen .

Resten av halvleken kämpar vi och krigar för att bärga de 3 poängen men i matchens sista spark gör Utsikten 2-2 inne i vårt straffområde där vi ej får undan bollen .

2-2 blir slutresultatet och redan på onsdag möter vi Torn Hemma kl 19.00 så bara att ladda om .

/ LBK

STORFÖRLUST MOT SKÖVDE