Inför kvalet till Division 1 för Lunds BK:s herrar
2017-10-17 23:19

Som alla känner till vid det här laget är det kvalmatcher som väntar för LBK:s representationslag. Det blir matcher mot Eskilsminne IF och FC Trollhättan. Första matchen spelas lördagen den 28/10.

Ännu en gång har Peter Rasmusson gjort en tillbakablick på tidigare årgångar av Lunds BK och den här gången är det med särskilt fokus på kvalmatcher.

Vi tackar Peter för den intressanta och spännande artikeln nedan.

Inför kvalmatcherna mot Division 1
2017-10-15 20:57

Nu är det klart vilka lag som LBK ställs mot i kvalspelet för kvalificering till Division 1 - 2018. För motståndet svarar Eskilsminne IF och FC Trollhättan.

Som vi tidigare har sagt står LBK över den första omgången då FC Trollhättan har hemmamatch mot Eskilsminne IF. Det innebär att Krubban alltså kommer att möta FC Trollhättan på hemmaplan och Eskilsminne IF på bortaplan. Vilken motståndare LBK får i sin första kvalmatch är avhängigt resultatet i matchen mellan FC Trollhättan och Eskilsminne IF.

Spännande och såklart en härlig utmaning för spelarna samt för Stefan och hans team !

LYCKA TILL KILLAR !

Seger 3 - 1 för Lunds BK mot IFK Berga !
2017-10-14 16:45

Det blev en välförtjänt seger för LBK i lördagens match på hemmaplan mot IFK Berga. Slutresultatet skrevs till 3-1 för Krubban efter 3 fina mål i den andra halvleken av nr 22 Kristian Mjörman. Nu väntar kvalspel för de gula. Första kvalmatchen spelas om 2 veckor. Det är ännu oklart vem som står för motståndet.

Inför : Lunds BK - IFK Berga
2017-10-11 22:50

På lördag stundar alltså årets sista seriematch för Lunds BK:s herrar. Det blir en rafflande slutomgång där Lunds BK har chans att nå andraplatsen i årets serietabell vilket leder till kvalspel för att kvalificera sig för division 1 inför 2018.

Med tanke på detta har vårt eget LBK-orakel Peter Rasmusson nedan gjort en historisk tillbakablick på tidigare årgångar av LBK. Här kan man se att Krubban vid ett flertal tillfällen har varit i liknande situationer som årets LBK-upplaga !

Räppe Goif - Lunds BK 2 - 1
2017-10-08 17:50

Lördagens match för Lunds BK:s herrar mot Räppe Goif på bortaplan slutade med seger för hemmalaget Räppe Goif med 2-1.

FCBEscola i Lund