Johan Andersson har skrivit på för Lunds BK!
2019-01-21 10:51

Johan, en trygg smålänning med Bredaryd IK som moderklubb. Har en gedigen fotbollsutbildning från Östers IF som han representera 2012 – 2015 för att sen ta steget över till IFK Värnamo med spel i SuperEttan den senaste fyra säsongerna. På meritlistan finns det 5 matcher i allsvenskan och 60 tal SuperEttan matcher.

Johan har även representerat Svenska landslaget 3 gånger i U17 och 12 gånger i U19.

Han beskriver sig själv som en hårdför spelande mittback på 187 cm med bra spelförståelse och ledartyp.

Johan och sambo bor i Lund, studier och jobb är det som gäller sidan om fotbollen de närmaste åren.

Lunds BK önskar Johan lycka till i Lunds BK!

Mer info kommer längre fram.

Gustav Edén ansluter till Lunds BK!
2019-01-20 16:57

Gustav har Bjärreds IF som moderklubb och varit aktuell vid två tidigare tillfälle de senaste åren, men skador har då satt stopp.

Så det skall bli extra spännande att se vad Gustav kan tillföra laget med sin tuffa och stora arbetskapacitet centralt i planen.

Gustav har också representerat IF Lödde och nu de senaste två säsongerna Eskilsminne med stor framgång.

Gustav bor i Lund och arbetar på skola i Bjärred.

Lunds BK önskar Gustav lycka till i Lunds BK!

Mer info kommer längre fram.

Jesper Rindmo tillbaka i Lunds BK!
2019-01-19 16:38

Jesper återvänder till Lunds BK efter att varit ute och hämtat mer erfarenhet i Kristianstad, Prespa Birlik och IFK Malmö de senaste åren.

Jesper har Skivarps GIF som moderklubb men har fått, större delen av sin fotbollsuppfostran i MFF.

Beskriver sig själv som en snabb, teknisk poängspelare i sin forwards roll.

Jesper bor i Malmö och utbildar sig till mäklare.

Lunds BK önskar Jesper lycka till i Lunds BK!

Mer info kommer längre fram.

André Johansson väljer Lunds BK!
2019-01-18 13:04

André Johansson har beslutat sig för LBK efter att de senaste tre säsongerna representerat Torn. André har Åkarps IF som moderklubb men har också representerat  BW90 och Young Harris College i USA.

Beskriver sig som en offensiv kreativ central mittfältare med hög arbetskapacitet.

André bor i Lund och utbildar sig till sjukgymnast.

Vi önskar André lycka till i Lunds BK!

Lör 16/2 13:00
Lör 9/2 13:00