Referat: Kristianstad FC (P19 Div.1) - Lunds BK (P19 div.1)
DM: Kristianstad - Lunds BK 3 - 1
2019-08-14 22:52
Då var DM-äventyret slut för denna gång. En godkänd första halvlek slutade missvisande med 1-1 där vi var bättre på allt. I andra halvlek gjorde hemmalaget mål på sina två första chanser och vi hade förtvivlat svårt på den hala planen medan hemmalaget har bra kontroll. I slutändan en rättvis hemmaseger och vi önskar Kristianstad FC lycka till i finalen.
Referat: Eskilsminne IF - Lunds BK
Eskilsminne IF - Lunds BK 5-1
2019-08-11 16:48
Ja, vad ska man skriva efter en sådan match? Svag första halvtimme där det mest blev offside. När motståndarna sen fick en man utvisad tog vi över totalt. Kvittering och bud på mycket mer. 1-1 i paus.

Första kvarten av andra var en kavalkad av missade frilägen och dominansen var total. Två misstag senare stod det 3-1 och vi föll ihop som ett korthus.

Visst fick vi två mål tveksamt bortdömda för offside och två uteblivna straffar men Eskilsminne IF var mer fokuserade och bättre i de avgörande momenten denna dag. Att vi förlorade andra halvlek med 0-4 med en man mer på planen säger väl det mesta. Vi bryter ihop och kommer igen.
Lunds BK - Bjärreds IF 9 - 1
2019-08-04 14:57
Höstpremiär för serieledande U19 där vi skulle möta Bjärreds IF. Det var lite osäkert hur laget stod sig efter semestern och det gällde att fortsätta på samma sätt som i våras då U19 imponerade.

Matchen fick en pigg start där vi spelade trevlig fotboll och kunde snabbt gå ifrån till 4 - 0. Det var fin rörelse, löpningar och släpp på få tillslag.

Mot slutet av halvleken mattades vi en del och 4 - 0 stod sig till paus.

Det hände inte så mycket i inledningen av andra halvleken och vi kom inte riktigt igång. Nåja, efter ett tag lossnade det och vi gick ifrån med ytterligare ett par mål till 6 - 0 innan Bjärred reducerade till 6-1 på en fin frispark av nummer 9, Hampus Runefjord.

Vi avslutade på bästa sätt och fick till tre vackra mål under de sista sju minuterna, vilket fastställde slutresultatet till 9 - 1. Fyra av målen gjordes av Dardan Aliti, tre av av Arkin Mehmet och två av Carl Puumalainen. En härlig start på säsongen och vi är såklart nöjda med spelarnas prestation.

I nästa omgång väntar Eskilsminne IF borta.
Referat: IF Lödde - Lunds BK
IF Lödde - Lunds BK 0 - 6
2019-06-20 08:13
Sista matchen innan sommaruppehållet skulle spelas mot IF Lödde. Inför matchen pratade vi mycket om att undvika att hamna i samma situation som när vi mötte IF Lödde i premiären där vi tappade tålamodet och inte fick hål på dem förrän med kvarten kvar.

Idag var det stor skillnad. 3-0 efter en kvart och matchen var avgjord. Vi har en tendens att slå av på tempot i sådana lägen - så även idag. 4-0 i paus och matchen slutade 6-0. Vi har haft väldigt mycket matcher på sistone och kanske tog även det ut sin rätt då fokus och småsaker i tekniken inte satt så fint som det brukar.

Trots det vann vi med 6-0 och vilken vårsäsong U19 har haft! Vi har spelat 14 tävlingsmatcher, vunnit 13 och en oavgjord. På dessa matcher har vi målskillnaden 51-6 och hållit nollan i 10 av 14 matcher -  det är imponerande!

Avslutningsvis passar vi på att tacka IF Lödde för en hel del matcher i vår. God stämning rakt igenom och vi önskar stort lycka till i höst!