Lunds BK U19 2018

Kulladals FF - Lunds BK 0-5
2019-02-09 18:10
På lördagen mötte U19 Kulladals dito. Inget snack om saken och vi var tämligen överlägsna och hade ett kraftigt bollinnehav hela matchen.

Vi överarbetade många lägen i första halvlek och gick därför till pausvila enbart med 1-0. I andra spelade vi loss varann lite mer och då kom målen. 5-0 till sist och vi var klart närmre att utöka än vad hemmalaget var en reducering. Temat för veckan var etablera längre anfall och vi fick jobba med detta idag, således väl genomfört av grabbarna.
Finalförlust mot Eslövs BK
2019-02-03 16:46
Lunds BK gick hela vägen till final i Blomsterbergs Cup men förlorade med 2 - 1 mot hemmalaget Eslövs BK (div2).
Lunds BK - FC Helsingør 0 - 0
2019-02-02 17:05
Första träningsmatchen för säsongen spelades mot danska Helsingör och slutade mållöst 0-0.

Första veckorna har handlat mycket om att sätta vårt försvarsspel med press, täckning och överflyttningar. Grabbarna skötte det utmärkt då gästerna hade en del boll men väldigt få avslut. Vi hade ganska få chanser men de vi hade var vassa och något av våra tre frilägen borde resulterat.

Det vi tränat på fungerar och en bra förstainsats mot ett bra motstånd. Nu blickar vi fram mot nästa helgs match, som spelas borta mot Kulladal. Då gnuggar vi vidare med försvarsspelet men vill skapa fler chanser framåt.
U19 vidare till slutspel i Blomsterberg cup!
2019-01-30 22:38
Vi spelade på onsdagkvällen gruppspel i Eslövs seniorturnering. 8-0 mot Viby följdes upp av 5-1 mot Snogeröd. I seriefinalen mot Flagg hade vi nästan allt bollinnehav men avsluten träffade inte mål och då är det svårt att vinna. Istället släppte vi in 3 ganska märkliga mål och fick lära oss en lektion i effektivitet.

Nåja vi hittade tillbaka i sista och slog Staffanstorp United med hela 6-1. 8-delen spelas mot Marieholms IS på söndag kl 12:20.