SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
PF 7 (födda-14)

Ang Corona
2021-01-08 19:51
Det har kommit direktiv och regler som vi måste förhålla oss till. Det kommer inte att bli lätt men vi ska ge det ett försök ändå. Reglerna (2021-01-08) säger att:

1.      Grupperna får max vara i storlek om åtta barn plus ledare.

2.      Grupperna får inte blandas under träningen

3.      Ledarna får inte gå mellan grupperna


De senaste gångerna har vi varit färre än 8 barn på träningarna, vilket gör att vi har hållit oss inom dessa riktlinjer redan sedan tidigare. Ibland (t.ex. första träningen) kommer det enbart vara 1 tränare, vi ber därför att när man som förälder tar med sitt barn på träningen är beredd att hjälpa och hoppa in som ledare av en av grupperna om vi behöver dela upp barnen i mer än en grupp. Det kommer bli konstigt och vi skulle uppskatta om alla familjer pratar med sina barn om detta.


Givetvis kommer man inte till träningen om man har någon typ av symptom, det kommer fler träningar!

Träning Jan- 2021
2020-11-06 12:05
Hej alla fotbollsfamiljer,

 

Även om det är lite kyligt ute så drar vi igång träningen för 2021.

Söndagen den 17/1 kl 11.00 skall man vara ombytt och klar för träning på konstgräset utanför LBKs kansli. Vi tränar till kl. 12.15.


Ta på era barn kläder som håller dem varma t.ex. mössa, vantar, långkalsonger (ovandel), t-shirt, tjockare tröja, långkalsonger (underdel), shorts, överdragsbyxor och benskydd.

Ta med egen drickaflaska med vatten.

 

Mer information om Corona kommer senare under veckan.


Mvh

Tränargruppen PF7 (födda 14)


Ps. Vi ska uppdatera hemsida med alla nya uppgifter. Ladda gärna hem appen SportAdmin som LBK är kopplade till. Där hittar ni t.ex. telefonnummer till alla i laget Ds.

 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier