PF10 (Födda 11)

Foton: Lagbild och personlig
2020-11-19 09:15
Hej
Många av er har säkert funderat på vad status är kopplat till de bilder som togs på laget för ett tag sedan.

Det visar sig att det har blivit lika struligt efter som det var under fototillfället......

Vi har vart i kontakt med ansvarig firma och om ni är intresserade av bilder, gör så här.

Skicka ett e-mail till: kundcenter@expressbild.se

Inkludera redan från början: Barnets namn, att det gäller Lunds BK födda 2011 samt eran adress dit bilderna skall skickas.

Där har ni en start för att initiera dialogen med dem, ni tar den sedan vidare själv med dem kring vilka bilder, format etc etc

MVH
Ledarna
Kvarglömda kläder
2020-10-08 16:25
En del kvarglömda kläder! Lördag rensas förrådet.... Om ni känner igen dom, låt oss veta så de inte hamnar i ” lost and found”
Inför helgens matcher
2020-04-30 08:59
Säkerställ att ni svarat på kallelsen (desto tidigare det görs desto bättre)
Säkra att barnet är på rätt plats på utsatt tid
Vi har med matchtröjor
Vita shorts och gula strumpor (som man ansvarar för själv, korrekta färger är inte ett krav men önskemål)
Benskydd ett måste
Vattenflaska
Varmare kläder för innan/efter match
Ingen publik tillåten
Matchtid 3*15 minuter. Så med pauser och avslut -  så klara efter totalt 50-55 minuter
Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher
2020-04-30 08:51

Påminnelse om de riktlinjer som finns!

Ingen publik på barn- och ungdomsmatcher

Matcherna startar i helgen vilket är roligt för killarna. Det är också fantastiskt roligt att titta på dem när de spelar, men de riktlinjer som finns vill vi att vi alla tar på allvar och följer.

"Vi har en skyldighet att förvalta den möjlighet att spela barn- och ungdomsmatcher – som vi trots rådande läge har fått förtroendet att göra – med största tänkbara ansvar. Självklart är det tråkigt för många föräldrar, släktingar och vänner att missa barnens matcher, men det är en i sammanhanget rimlig och nödvändig uppoffring som vi alla bör acceptera."

Närvarande är barnen (som blivit kallade till match), ledarna, domar/matchvärdar.

MVH

Ledarna