Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
PF7 (Födda 11)
Lunds BK - PF 7

Hej !


Alla pojkar och flickor födda 2011är välkomna att träna med oss, nya som gamla bolltrollare!


Vi är idag +30 registrerade barn i P/F-7 truppen.


Vi tränar 2 gånger per vecka på Klostergårdens IP, plan 2. Träningstiderna är tisdagar & torsdagar 17.30-18.30. 


Vi tar gärna emot fler fotbollsintresserade 2011:or. Håll koll på denna sida för relevant info eller gå in under kontaktfliken för att hitta kontaktuppgifter till ansvariga ledare.


Välkomna!

3 träningar kvar innan ”vila”
2018-06-18 22:20
Sommarlovet har börjat men vi tränar ytterligare två veckor. Denna vecka är det dock bara träning imorgon, tisdag. På torsdag tar vi en liten midsommarpaus.

Nästa vecka tränar vi sedan tisdag & torsdag. Sista träning blir alltså torsdagen den 28 juni.

Vi vilar sedan v 27-29.

Vecka 30 startar träningen igen vilket är tisdagen den 24 juli. Vi kommer vara något färre tränare under v 30-32 men det kommer mest vara lek och spel i lättsamma former. Många är säkert borta men för dom som är hemma kan det vara ett roligt tillfälle att träffas.

Vi önskar glad sommar redan nu till er som vi inte hinner träffa under dessa tre sista träningarna.
Ett par småsaker
2018-06-06 09:47
Sista träningen innan sommaruppehållet blir torsdagen den 28 juni, alltså v 26. Vi har sedan uppehåll v. 27-29 eventuellt även v. 30. Vi återkommer med exakt tid när vi vet om vi får tilldelning av träningstid v. 30 eftersom bara konstgräset är öppet då.

Det är dock ingen träningen torsdagen den 21 juni eftersom detta är kvällen innan midsommar och många är då redan på väg till olika sorters firanden i vårt avlånga land. Jag skickar en extra påminnelse om detta när det närmar sig.

Till helgen är det alltså sista omgången i Knattespelen. Det brukar vara väldigt mycket folk så det gäller att alla föräldrar hjälper varandras barn att komma till rätt plan. Vilken plan vi spelar på vet vi inte förrän vi kommer till Lödde IP. Då står detta på uppsatta spelscheman. Det brukar vara upp till 10 planer samtidigt så det är svårt att leta efter barn som inte är på rätt plan.

Lödde IF hyr mark runt idrottsplatsen för extra parkeringsplatser. Av den anledningen så är det bra att ha 20 kr i beredskap eftersom parkeringen brukar kosta pengar.

En liten påminnelse om utrustningen. Benskydden ska sitta innanför strumporna. Detta för att dom ska sitta på plats och inte skada någon motståndare med vassa kanter. Hoppas ni kan påminna barnen om detta. Annan nyttig info kring medlemskap, klubbens färger etc etc hittar ni längre ner i nyhetsflödet.

Ha en bra nationaldag också ses vi på torsdagens träning.

Med vänlig hälsning Tränarna
Inför nästa helg och sommarveckorna
2018-06-03 22:18
Vill passa på att berömma alla barn och föräldrar för allt kämpande i värmen idag. Det är inte alldeles enkelt att spela match med hårda, torra fotbollsplaner och stekande sol.

Vi tycker också att allt kring matcherna med kallelser, svarsfrekvens, hjälp med transporter, eventuella återbud och ordning kring själva matchen funkar allt bättre. Detta har varit ett viktigt mål för oss ledare att få ihop under denna första utetermin som ett eget lag. Tack!

Sista omgången i Knattespelen spelas nästa lördag, alltså den 9:e juni, i Lödde. Kallelserna kommer komma ganska sent under veckan eftersom vi ännu inte har fått spelschemat. Alla tre lagen ska spela på samma plats, Lödde IP, och det kommer vara flera hundra personer på denna tillställning när pojkar och flickor från tre årsklasser ska avsluta Knattespelen på samma plats. Ofta lite rörigt men en riktigt härlig upplevelse för barnen. Så boka in lördagen redan nu så får ni kallelser så fort vi har fått schemat.

På grund av tidsbrist har Christian tyvärr fått lämna sitt uppdrag som ledare i vårt lag. Vi tackar naturligtvis Christian för insatsen och önskar honom välkommen tillbaka så fort möjligheten finns. Eftersom vi redan tidigare var 1-2 ledare för få så har inte situationen blivit så mycket lättare just nu. Vi skulle behöva vara helst 5 ledare som hjälps åt med själva träningen + den administrativa del som Susanna sköter. Jag ber alltså alla som kan tänka sig att ta en lite aktivare roll att prata med oss eller maila. Man måste inte ha fotboll som sin specialkompetens utan man kan tillföra mycket kring pedagogik, lekar, teambuildning eller vad det nu kan tänkas vara.

Planeringen är just nu att vi kör på med träningen två veckor efter midsommar, alltså tom. v 27. I så fall innebär det att sista träningen är torsdagen den 5 juli. Vi kommer med ett exakt besked när vi har fått återkoppling från klubben gällande planerna och när dessa ska stängas för sommaruppehåll. Vi planerar sedan att starta ca v 31, alltså två veckor innan skolan startar. Vi återkommer även här med mer info.

Önskar er en fortsatt härlig söndag också ses vi tisdag, torsdag och lördag kommande vecka!
Ingen träning torsdag 10:e Maj
2018-05-09 19:15
Pga Kristi Himmelsfärds dag så är träningen inställd.

Med vänlig hälsning
Ledarna
Spelade matcher
Lör 9/6 09:45
Lör 9/6 09:00
Lör 9/6 08:15
Sön 3/6 09:30
Sön 3/6 09:15
Sön 3/6 08:45
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Lunds BK, 05/06 09:04 
Lunds BK, 25/05 12:40 
Lunds BK, 24/05 12:03 
Lunds BK, 20/02 15:56 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Stöd Lunds BK via
Sociala medier