P9 (Födda 09)
Välkomna till LBKP09
(For information in English or Español, please do not hesitate to contact us via LBKP09@gmail.com)

Det är drop-in på våra träningar, vilket innebär att man får komma oanmäld och träna fyra gånger inom två veckor innan man bestämmer sig för att stanna. Innan det 5:e tillfället ska man då ha fyllt i formuläret och anmält sig som intresserad.

VIKTIGT att tänka på är att föräldrarna måste följa med allra första gången OCH lämna kontaktuppgifter.

Träningstiderna är måndagar (Klostergården plan 4) och onsdagar (Klostergården plan 3) 17.30 till 19.00.

Matcherna får man alltid komma och titta på. Information om matcher hittar ni i spalten till höger på denna sida.

För mer specifik information mejla gärna LBKP09@gmail.com

Välkomna!!
Fortfarande utomhus
2018-09-24 13:42
Vi fortsätter med utomhusträning på måndagar och onsdagar, 17.30 - 19.00 samt matcher på helger i minst två veckor till. Målvaktsträning på måndagar, så de intresserade får komma ihåg att ta med handskarna.

Tillskott av nya spelare är fortfarande välkommet!
LBKP09 är tillbaka
2018-08-31 07:43
Vi har mjukstartat med både träningar och matcher sedan början av augusti och nu är vi redo att ta emot fler intresserade.

Välkomna!!
2018-05-09 09:52
Hej!

LBK P09 har nu sommaruppehåll!

Vid frågor vänligen kontakta lagets tränare och administratör via:  lbkp09@gmail.com.

Välkomna!