Äntligen var det tisdag igen ⚽️👍
2019-01-29 19:48
Äntlingen var det tisdag och dags för att träna fotboll igen.
Idag var det trötta spelare som kom så vi körde lite lugnare träning men vad gör det så länge man har roligt tillsammans och rör på sig då är livet toppen.

På kvällens träning hade vi även besök ifrån Charlotte Fröborg som jobbar som Fritidskonsulent, Lund/Eslöv Habilitering & Hjälpmedel.
Då hon ville titta lite vad vi gör på våra träningar och vi fick verkligen gott betyd och Charlotte är välkommen tillbaka när det är dags för gänget att börja träna utomhus på Klostergården.

Bra jobbat allihopa vi ses igen nästa tisdag.

Mvh Chatrine
Äntligen var det dags för årets första träning
2019-01-23 11:26
Igår var det äntligen dags för gänget att ta på sig fotbollskorna igen. Längtan har varit stor att få träffas och få röra på sig igen. Det var högt tempo på uppvärmingen och det var Chatrine som fångade flest svansar. Hinderbanan gick som en dans sen var det dags för lite dricka. Vi hade lite passningsövningar och skott på mål innan det var dags för kvällens höjdpunkt. MATCH och det blev en massa mål för båda lagen. Tack för en trevlig och rolig träning nu är Team LBK på gång. Vi ses nästa tisdag igen klockan 17 på Palletskolan Mvh Chatrine
Årets sista träning för våra duktiga spelare heja Team LBK ⚽️
2018-12-04 20:15
Då har Team LBK varit igång i 2 månader. När man ska räknat alla svansarna efter uppvärmningen vem som har fångat flest då blir det spännande. Efter det är dags för att köra ett par varv på hinderbanan den där stationen som var så himla läskig ifrån början men nu går det som en dans men vi ledare har alltid en hjälpande hand att räcka ut om det skulle behövas. När vi sätter fram passningsövningarn så vet ni direkt vart man ska springa och ta emot bollen och sedan ska den in i målet. Sen är det dags för det bästa med hela träningen MATCH. Dags att bli indelade i de olika lagen med utan väst så måste man först passa sina lagkamrater innan man får göra mål. När bollen kommer in i målet så blir det en massa jubel och kramar vilken lycka.
Som det var sista träningen innan jul så avslutade vi med lite julfika. Vilka stora stormsteg ni har tagit under dessa veckorna ni är super duktiga och ser verkligen fram emot en ännu spännande vår som startar igen Tisdsgen den 15 januari på Palletskolan
God Jul och Gott Nytt År till er alla.
Inomhus träning med massor med mål och en tyst minut för Dante ⚽️❤
2018-11-14 16:42

Fler bilder (+4) >>
Vi började träningen med att köra svansleken för att få upp värmen i kroppen. Sen var det dags att köra igång med hinderbanan första varven var lite jobbiga innan det blev fullt fart och sen gick det bara av tåget.

Lite passningsövningar innan det var dags att bli indelade i lagen och försöka få in bollen i målet men innan det ska in i nätet så måste man ju passa sina lagkamrater och när bollen var inne så blev det en himla jubel och kramar.
Avspark igen sen var det bara att köra på och det blev en massa mål under dagens match.

Innan det var dags att avsluta träningen så hade vi en tyst minut för våran kompis Dante som lämnade oss allt för tidigt❤

Tack för en härligt träningspass med massor med glädje och kärlek 👍👏⚽️

Vi ses nästa tisdag igen på Palettskolan
Har ditt barn en funktionsnedsättning och är född 2003-2010 och tycker om att spela fotbolTeam LBK !
2018-11-13 09:49

Har ditt barn en/flera funktionsnedsättning/ar och är född 2003-2010 och tycker om att spela fotboll??

Nu har Lund BK möjligheten att erbjuda barn med funktionsnedsättning att spela fotboll är ni intresserade av att kicka boll?? Då är ni välkomna till oss i Lunds BK då vi gärna blir fler som har roligt tillsammans.

Målet är att barnen ska få möjlighet att på ett enkelt sätt spela fotboll, vi gör även lite andra saker där vi jobbar med motoriken och röra på sig och framför allt ha vi roligt tillsammans.

Tid: Tisdagar klockan 17.00-18.00 from den 9 oktober tränar vi inomhus på  Palettskolan Maskinvägen 2, 227 30 Lund

Medtag: Skor och vattenflaska

OBS! Viktigt! Målsman eller ledsagare måste närvara under träningen.

Ring gärna innan ni kommer till vår träning.

Kontakta Chatrine Olsson

olssonchatrine@gmail.com