Sommar avslutning för vårt härliga gäng
2019-05-28 20:08
Ikväll var det sista träningen för gänget och ännu en träningen där 🌞 lyste på oss. Vilket jobb ni har gjort under denna våren ni är helt fantastiska och som ni har utvecklats. Ni vet precis hur ni ska göra när vi sätter upp de olika övningarna efterhand så har vi lagt på något lite och detta har ni fixat galant.

Alltid lika mycket glädje och gemenskap när vi ses man lämnar alltid träningen med ett stort leende på läpparna.❤

Vi är super stolta över er alla och när man har gjort allt detta jobbet så måste man ju avsluta med ett fint diplom och lite go fika i klubbstuga.

Ha en skön sommar så försöker vi få till någon träning i sommar.
Ledarna i Team LBK ⚽️👏👍
Tack till P10 för ett gott samarbete
2019-05-28 20:06
Stort tack till ledarna i P10 för ett gott samarbete. Ett ännu större tack till 3 fantastiska spelare Nils, Jakob och Didrik som har varit med och stötta upp när det har varit dags att spela match för Team LBK på träningen. Ha en trevlig sommar och ett stort lycka till i Halörcup Mvh Ledarna i Team LBK
Har ditt barn en funktionsvariation och är född 2003-2010 och tycker om att spela fotboll?
2019-03-26 09:49

Har ditt barn en funktionsnedsättningsvariation och är född 2003-2010 och tycker om att spela fotboll??

Nu har Lund BK möjligheten att erbjuda barn med funktionsvariation att spela fotboll är ni intresserade av att kicka boll?? Då är ni välkomna till oss i Lunds BK då vi gärna blir fler som har roligt tillsammans.

Målet är att barnen ska få möjlighet att på ett enkelt sätt spela fotboll, vi gör även lite andra saker där vi jobbar med motoriken och röra på sig och framför allt ha vi roligt tillsammans.

Tid: Tisdagar klockan 17.00-18.00  tränar vi på Klostergården Idrottsplats

Medtag: Skor och vattenflaska

OBS! Viktigt! Målsman eller ledsagare måste närvara under träningen.

Ring gärna innan ni kommer till vår träning.

Kontakta Chatrine Olsson

olssonchatrine@gmail.com

Tele: 070-302 55 12

www.lundsbk.se Team LBK

Välkomna till vårt härliga gäng i Team LBK

Gör som Team LBK Rocka Sockorna 21 Mars
2019-03-20 20:25
TEAM LBK ROCKADE SOCKORNA IGÅR PÅ TRÄNINGEN Kom ihåg att “Rocka sockorna” i morgon. Tillsammans kan du, jag och Maximoz som är är född med Down Syndrom som sin funktionsnedsättning  förändra människors attityd och bidra till att alla är välkomna i vårt samhälle. FN har utlyst den 21/3 till Världsdagen för Downs syndrom. Hoppas att många LBK:are rockar sockorna tillsammans med väldigt många andra människor runt om i världen. Det betyder helt enkelt att du tar på dig olika strumpor denna dag, en handling där du visar att du slår ett slag för alla människors lika värde och rättigheter. Imorgon ROCKAR VI SOCKORNA, med olika strumpor på fötterna!
Lunds BK, 15/06 19:39
Lunds BK, 03/06 09:24