SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
P17 (Födda 04)

Året 2020
Ett lite annorlunda men mycket framgångsrikt år för våra P04:or (U16)
Lunds BK 2:
Spelade i år i Skåneserien B. Detta lag har utvecklats enormt mycket under senare delen av året och visar att man är mogen för tuffare motstånd på högre nivå. Flera spelare visar också att den bredd vi har innebär att vi har ytterligare spelare som kommer att få och ta chansen på högre nivå! Det är bredden som är grunden i en framtida spets! Med detta lag gick vi obesegrade genom hela serien.

Lunds BK 1:
Nationell serie samt gick vidare till slutspel grupp A1.
Inför sista omgången hade vi chans på SM-slutspelets semifinal. Förutsättningarna var lika mellan oss och MFF. Lika poäng. Vinst var i stort sett ett måste då MFF hade avhängda Ystad i sin sista match.  Vi tar en viktigt seger i sista matchen mot tuffa Kvarnby. Trots det är besvikelsen total när vi inte kommer vidare till semifinal, vi faller på målskillnad. Någonting att kunna hantera. Dock känns det extra bittert och frustrerande när vi vet att ett normalt duktigt Ystad givit upp och inte ens försöker i de 2 sista omgångarna. Trelleborg och MFF är duktiga men 19-0 i de 2 sista matcherna sänder signaler som gör att man undrar kring Fair play?

Sånär som på uddamålsförlusten (3-2) i omgång 1 mot Halmstad BK så går vi genom hela Nationella serien obesegrade, en fantastisk prestation, där vi spelat fotboll på en otroligt hög nivå som också ger oss fog för att tillhöra topp 6 bland debästa 04-lagen i Sverige. Här är vi för att stanna!

För båda våra lag så avslutar vi säsongen med en förlustfri svit på 26 matcher! Imponerande. Det är en mycket stor och talangfull trupp Lunds BK har i denna årgång som presterar på absolut högsta nivå.
David Vetter!
Han kom till oss och började spela fotboll 2014! Nu 2020 går han vidare!
Ganska snabbt stod det klart att det var målvakt han ville bli. Och vilken målvakt han blev. Vi hoppas nu David får många år på hög nivå när han flyttar till Spanien. Vi kommer sakna en fantastisk målvakt och fin lagkamrat! 
Bilder från seriespel 2020. Nationell serie U16 och Skåneserie P16.

Fler bilder (+38) >>
Klicka för att förstora! Tack Anki Thorell och Stina Nylén för alla fina fotografier.
 
Vintercupen 2019/2020
Bra prestationer i Vintercupen även 2019/2020
Landoras Vintercup har under åren använts som en bra möjlighet att få träningsmatcher under vintermånaderna. Den har givit oss goda möjligheter att få in nya spelare, testa nya positioner etc. Vi jobbar uteslutande med att testa så att det vi tränat på under veckan också kan omsättas i det "större spelet" ute på plan.
Året 2019
2019 var ett bra år vad gäller utvecklingen av vårt spel. Alla spelare tog steg framåt i sin individuella utveckling, något som blivit tydligt när vi gått ut på plan. Vi jobbar för varandra och lagdelar börjar fungera som en enhet, något som blir tydligt när vi ser till hur kollektivet fungerat, detta trots att vi roterat friskt i de 3 lag som vi spelat med under året.

2019 var året då vi lyckades bli:
- 1:a i Vintercupens A-slutspel
- 1:a i Vintercupens B-slutspel
- 3:a i Future Cup (Göteborg)
- 1:a i Falconara Cup (Italien)
- 2:a i Falconara Cup (Italien)
- 5:a i Falconara Cup (Italien)
- 1:a i Team Sportia Cup (Ystad)

Utöver detta har vi presterat mycket bra i serierna trots att vi resultatmässigt inte riktigt nådde målen i höst i Skåne A-serien.

Seriepremiär hösten 2019
Då var vi igång, härligt!
 
Internmatch
Nya konstellationer och spelsätt ska övas in och gnuggas. Kommer ta ett tag och vi ser några tuffa matcher framför oss, MEN det är det långsiktiga målet som hägrar...
 
Team Sportia cup i Ystad, augusti 2019. Guld!
Ladda album (+32 bilder) >>
Vi tackar Anki Thorell för de fina fotona. Klicka för att förstora!
Augusti i Ystad. En fantastisk dag i 23-24 grader och sol. Vi kommer med 2 lag och lyckas prestera fin fotboll efter sommarvilan som behövdes efter Falconara. Vi lyckas ta guld. Starkt jobbat alla killar på plats!
Falconara 22-30 juni 2019
Ett minne för livet! Tillsammans drygt en vecka. Fotboll, värme och bad! Vi lyckades ta guld efter en intensiv och rolig vecka. Fantastico!
 
Future Cup 2019 - klass P15 Elit
Ladda album (+8 bilder) >>
Fina prestationer gav brons i Future Cup!
I gruppspelet ställs vi mot Täby akademi, Hisings backa och Lerum. Vi summerar 2 riktigt bra prestationer och en mindre bra. 15-3 i målskillnad räcker ändå till A-slutspel. I kvartsfinal ställs vi mot erkänt duktiga Torslanda. Vi lyckas här få till en mycket bra prestation där samarbetet i och mellan lagdelarna sitter mycket bra. Vinst 3-0. I semifinalen väntar IFK Göteborg. Tyvärr kommer vi aldrig riktigt in i matchen då vi drabbas av skador på spelare som måste gå ut. Inte nog med det, när vi jagar kvittering som mest får vi en spelare utvisad. Förlust 3-1, mot ett mycket bra IFK Göteborg ska tilläggas. I matchen om 3:e pris har vi stundtals bara 1 avbytare spelklar i vår trupp på 18. Lyckas utan någon större prestation ändå ta hem bronset. 

Överlag viktiga erfarenheter där det är extra kul att få se hur vi står oss mot bästa möjliga motstånd i övriga landet. Vi tar med oss flera bra prestationer och det faktum att vi lyckas ta ett brons som 3:a av 24 lag i den första "elitcupen" vi ställt upp i. Starkt jobbat grabbar!

1. Halmstad BK
2. IFK Göteborg
3. LUNDS BK
Vintercupen 2018/2019
Vintercupens träningsmatcher avslutas som vanligt med slutspelet i Landskrona. I år i härligt vårväder!
Försäsongen får bästa möjliga avslut när vi tar oss vidare till slutspel i både A och B. Träningsmatcherna är viktiga och givande i uppbyggnaden och utvecklingen. Vi avslutar med att spela en fin fotboll med en stabil defensiv och ett mycket fint offensivt omställningsspel.

2 lag, 4 matcher och 12-2 i målskillnad. Guld + guld och en succe´för vår bredd, igen!
Vintercupen - träningsmatcher 2018/2019
Som vanligt under vintern håller vi igång åtminstone 2 lag. Vi ställer upp med 2 jämna lag i Vintercupen och i kontinuerliga träningsmatcher för att träna på nytt och upprätthålla fokus på träning!
 
Lunds BK vs Lunds BK!
En favoritbild tagen av "Pojkfotboll i Skåne" under Laxacupens semifinal som stod mellan båda Lunds BK-lagen!
 
Laxacupen 2018, guld och en 4:e plats
Ladda album (+20 bilder) >>
Succé i Laxacupen, Halmstad. Guld och en 4:e plats. Tack till Pojkfotboll i Skåne för många av de fina bilderna! (Klicka för att förstora!)
 
Så var det då dags. Premiär på arenan, vår framtida hemmaborg!
En ordentlig urladdning när Höör stod för motståndet i Skåneserien. Fartfyllt och varierande spel var nyckeln. Vinst 11-2.
 
Bilder från vårsäsongens seriespel 2018 (klicka på bilderna för att förstora).
Våren 2018 ligger vi där vi målmässigt vill vara sett till prestation både individuellt och som lag. Detaljer börjar sitta i det komplexa spel som fotboll innebär!
 
Första året med DM för P04- 2018- Final och en 2:a plats!
Ladda album (+12 bilder) >>
Täta, bra och jämna matcher i DM. Vi slutar 2:a med en trupp på ca 18-20 st som endast spelat 15 matcher tillsammans!
I DM hamnade vi i det som snabbt kallades "dödens grupp" med Bara GIF, Malmö FF och Landskrona BOIS. Vi tog oss vidare. Via fortsatta vinster mot Höörs IS, Eskilsminne och Råå hamnade vi i semifinal mot Tomelilla. Vi har så här långt presterat fin fotboll som nu också visat sig börja bli vägvinnande. Det långsiktiga arbete vi gjort och den plan vi följt sedan 2014 visar att vi är på rätt väg. Framåt Krubban!
Vintern 2018
Bild vänster: Ada och Linné 2 av våra LBK-fostrade unga duktiga spelare. Bild höger: Med nya spelare på var och varannan position åker vi till Trelleborg och spelar utomordentlig fotboll!
 
Vintercupen 2017-2018
Vintercupen ger oss bra träningsmatcher och god möjlighet att slipa på det vi tränar på under vintern!
Den 12/11 rivstartade vi Vintercupen med en bra utförd match mot Fortuna FF! En bra prestation som gav välförtjänt seger. Den 25/3 avslutades den. Då hade vi som 2 av 40 lag tagit oss till A-slutspel. 1 lag åkte ut i kvartsfinal, det andra gick hela vägen till final där det tyvärr blev en uddamålsförlust mot Kvarnby.
BARCACAMP 2017
P04 gruppen under ledning av Patrik Andersson. Till höger vår talangfulla målvakt Ada.
 
BIF-cupen 2017
Fin fotboll, glädje, respekt och fokus bär frukt! Största glädjen ligger i att vi har 30 spelare som levererar i 2 lag och når 1:a resp 4:a i A-slutspelet!
 
Slitet ger resultat! Glädje i laget!
 
Vintercupen vår 2017
Tuffa och bra matcher! Grabbarna har presterat mycket bra i försäsongsmatcherna!
 
Vintercupen höst 2016
Glädje i laget!
 
Lunds BK - GOTHIA CUP 2016
Från vänster: Ultras, från invigningen och till höger vår trupp med våra 3 lag!
 I Gothia cup går samtliga lag vidare till A-slutspel. Alla 3 lagen kommer till 32-andradelsfinal, där det tar stopp. En vinst för vår bredd, ett minne för livet och fint avslut på 7-mannafotbollen!
P04 på BARCACAMP 2016
Lunds BK P12 stod för fina prestationer på BARCACAMP Sweden. Patrik Andersson deltog med sin expertis!
 
Bilder från Kompisligan
 
BIF-cupen, 2016
BIF-cupen blev en stor succé för vår bredd! 3 lag och 34 grabbar. Alla gick till A-slutspel efter mycket fint spel. 2 pokaler fick vi med oss hem!
 
Träningsläger, 2016
Nytt år, nya bollar och nytt träningsläger! 38 glada killar deltog!
 
Häljarpscupen!
Dagen efter träningslägret med bara några få timmars sömn. Efter fint spel lyckades vi få med oss en medalj hem!
 
 
Lunds BK P04, 2015
Ladda album (+8 bilder) >>
Fantastiska grabbarna i Lunds BK pojkar 04
Sandsbrocupen Växjö
Sandsbrocupen Växjö, fantastisk helg. LBK:s 2 lag till A-slutspel. 2 pokaler med oss varav det ena värmer extra, FAIR-PLAY priset för juste spel vid sidan av och på plan!
 
Gult gött snack!
 
Tränarutbildning i Malmö. Lunds BK bidrar med 4 tränare.
 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier