SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lunds BK
Lunds bästa bollklubb sedan 1919
F16 (Födda 03-04)

Lunds BK
3 - 10
Fortuna FF
Lunds BK3 - 10Fortuna FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 28 april, 12:00
Plats:Klostergårdens IP plan 3
Tävling:
Matchnummer: 130990013
Samling:10:30
Vikten av att ge allt
2019-04-28 17:59
Idag tog vi emot Fortuna ett lag som alltid ger bra motstånd och är bollskickliga. För att vi skulle kunna få resultatet med oss var det viktigt att alla verkligen gav allt för varandra.
Inledningsvis tar vi tag i matchen och vi spelar mkt bra, ett spel som tidigt ger oss fina målchanser samt att vi arbetar bra i återerövringen. Tidigt tar vi ledningen med 1 - 0 genom en fin hörna av Olivia som skruvar sig in i den bortre burgaveln, detta mål följs upp av 2- 0 genom en fin hörna från Agnes som Julia galant möter upp och styr in i mål. Fram tills nu går allt mkt bra och det känns som vi vill mer men då börjar vi slarva, vi jobbar inte lika mycket i presspelet och vi låter motståndarna få allt mer yta. I halvtid har vi tappat en fin ledning till onödiga 2-2. 
Dessvärre så fortsätter andra halvlek som den första slutade och Fortuna gör snabbt två mål, vi lyckas kämpa in ett kvitterande mål genom en fin aktion av Johanna T. Fler mål från vår sida blir det inte utan resultatet rinner iväg.


<< Tillbaka

 
 
Huvudsponsor
Guldsponsor
Silversponsor
Cuper & läger
Stöd Lunds BK via
Sociala medier